Award lah :)

Yeaa..saya dapat award ni dari hidayat

tak sangka boleh dapat award ni sebab baru je berkecimpung dalam arena blogwalking ni..hehe..tapi sekarang dah jadi addicted kepada blogwalking..uhh..bahaya pulak kan..macam symptom pulak..hehe..anyway..tq ya to En Hidayat kasi award ni kat saya :)

so..kena jawab soalan pulak ni..ni dia jawapannya..

1)Dimanakan anda selalu BW?

merata-rata seantero blog saya akan melawat..hehe..

2)kenapa anda suka sangat BW?

best jugak smbil-sambil tambah trafik dapat juga baca entry orang yang best-best :)

3)Apa yang anda dapat semasa BW?

dapat manfaat kot..hehe

4)Macam mana perasaan orang yang diBWkan tu?

ntah lah..happy kot sebab ramai pengunjung melawat blog diorang..tu pendapat saya je lah..

5)Tag 5 rakan anda

eesyaheera

anisizyan

warfar

tomatogurl

wanzie

4 Heart Beats:

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

tanx lalink for d award...
nati sy wat entri award ni..
sm la br je bjinak ngan bw..
tp seronok kan??
dpt kenal rmai kwn baru :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

aah..
seronok..
br seminggu kot stat rajin blogwalking ni..
hehe..

Wanzie said... [Reply to comment]

selamat malam.... awak wanzi perasan kat atas tu ade nama wanzi ler... betul ke tu....

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

yelah name wanzi ni..hehe..sila-sila amek award ek..