gadis hutan..

konbanwa :)

ogenki desuka mina-san..hehe..bertemu kita kembali..saya tak tahu lah kenapa tetiba jadi rajin sangat lah pulak nak buat entry hari-hari walaupun hidup setiap hari sungguh bosan dan suram je kat sini..

pagi tadi gila penat sebab pertama kali tak pernah-pernah explore seluruh gunung-ganang dekat UiTM Puncak Alam kesayangan (huh) tetiba kena explore hari ni..gila..gila..gila..mula-mula teruja campur bersemangat sebab ingatkan best gila ke hape dapat masuk hutan bawah kelolaan Prof Weber..10 minit pertama..masih mampu gelak-gelak campur jalan laju-laju..


bila dah sejam turun naik bukit redah pokok nibong dan segala lalang..muka terus jadi merah campur peluh kilat-kilat satu muka..langkah pun makin kecil..gelak campur senyum pun dah tak larat..haha..padan muka kau..nampak sangat stamina rendah tahap sifar baru wat tu pun dah terketar-ketar :p


muka gadis hutan selepas satu setengah jam..wujud kilang minyak di muka..curik gamba ni ya afzan..hehe..


okeh lah..nampaknya kehidupan sebagai pelajar yang bz bz bz dah bermula..assignment makin banyak..lab dah nak start..lecture notes pun makin tebal...dah tu tak reti-reti nak belajar..sungguh pemalas kamu ni zuhanis :p


tetiba saya dah addicted main Baking Life kat Facebook..saya punya cafe pun dah makin maju..hahaha..okeh..babai semua..


tengok..saya boleh jadi pemilik cafe yang berjaya satu hari nanti..hehehe..

6 Heart Beats:

shapoji said... [Reply to comment]

cewah!!! baking life cam cafe world plak aku tgok.....

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

gggrrrr..
tak de gambar lain kee aaaaaaaaa

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

aah..memg lebih kurang dgn cafe world pun..best..hehe..

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

xde pun..
2 jela..
da la gamba aku paling sakai antara sume..haha

hazmahnazfa said... [Reply to comment]

hahaha. sian anis. sorry ;p
sy pun suke gmbar tu hehe

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

he3..sakai je semua dalam 2 :)