Haish Haish..



yey..esok kelas dah start balik..ceh..gaya macam excited gila je..tapi sebenarnya tak pun..hari isnin lah hari yang paling tak ditunggu sekali :p


haish haish..

internet gua wat hal lagi lah..ini memang tak syak lagi gara-gara broadband celcom yang ku timang-timang ni lah..tahu lah dah overlimit..sampai hati kau betray aku sampai macam ni..

disebabkan kau betray aku..dengan bangga nya saya mengucapkan..

Babai Broadband!!

sebab saya akan guna streamix tak lama lagi..dengar kata streamix laju..memang pas ni saya sayang streamix lebih lah..hehe..

okeh lah..nak start study pulak..jom :)


9 Heart Beats:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]
This comment has been removed by the author.
NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

babai celcom.. tumpang sedey skali.. T________T

*eksyen je lebey*

echah mashuri said... [Reply to comment]

waaa..best2 da wt popup...
blog pom tomei sgt...
:)

nk komen lagi la!cpt2 wt entry eh..hiihih

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

NuSaNa NoSa 91 :hehe..babai..dia jahat sampai hati ingkar kat saya..

echah mashuri: lah..tomei2 pun xboleh lawan blog echah mashuri lah..awak punya lagi comel :)

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

amboi~
meriah seyhh

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

sm la bb cik tom pn lembap..
nk tukar streamyx la..huhu..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis :hehe.meriah gk ah..
cik tom : tulah..jom kita ramai2 tukar streamix..hehe

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

mmg la streamyx laju.. tp de wat hal gak.. huhu.. streamyx aida nyer an,dh 2 ari xley gna... huhu.. rini bru ley on9.. huhu~

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ek?yeke..ingat streamix xselalu wat hal mcm broadband..huhu