Plastik?




Ini merupakan luahan dari hati ke hati..


"
Kenapa perlu menjadi plastik? Penuh dengan pura-pura.. di depan orang konon nya dia lah orang yang paling happy di dunia tapi di belakang hati sebenarnya fragile gila mengalahkan kaca..

Haih..penat menjadi plastik..mahu transform jadi apa lagi ni..mungkin kah polymer yang mudah elastic lagi flexible..eh..cukup-cukup lah apa yang kamu mengarut ni..? :p

Cukup lah luahan hati kali ini..rasanya akan kekal menjadi plastik sampai bila-bila..dia telah mendapat sumpahan plastik agaknya.."




5 Heart Beats:

hazmahnazfa said... [Reply to comment]

berdasarkan post awak, sy rasa sy adalah plastik yang sangat bersifat plastik. plastik paling berkualiti la kut. haha!

@ien_R@z said... [Reply to comment]

cuba jadi besi plak.. ekeke...

gurau jer.. hehe

just be ur self! ngeee ^_^

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

afzan :haha..mungkin..saya pun sekarang macam jadi smakin plastik.. :p
aien raz : best jugak besi kuat betul ni..hehe

eesyaheera said... [Reply to comment]

aku tak plastik. aku permata. hahah :D:D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

aww..kilat+ keras gitu..hehe :p