"A SUPERGIRL WILL NEVER GIVE UP"




Haip bloggers semua.. :)



Dalam musim kebizi-bizian ini..curik-curik masa juga nak update bloggie..walaupun kehidupan kat sini tak lah indah..berbuka dengan makanan yang sama aje..baru 5 hari puasa dah bosan gila dekat makan kat bazar tu..pusing 5 kali masih tak tahu nak beli apa..rindu masakan mak okeh..tsskk..

Tag line diatas merupakan ayat favourite saya..kenapa?? hehe..


NTAH..


Tak tahu kenapa..suka sangat..bila baca ayat tu..ulang kat diri sendiri banyak kali..bila diri sendiri tengah lemah longlai bak lalang ditiup angin..ewahh.. :p ayat tu boleh memberi semangat lah
kiranya..haha..

Biarlah orang kata apa pun..aku pun bukan lah ada super power ke apa nak digelar super girl..tapi tu cume perlambangan agar diri nak jadi sekuat macam tu :)

Diri ni pun bukan sentiasa je gembira..kadang-kadang bila mood swing tu datang sedih juga..masing-masing ada masalah..cuma besar atau tak..dan cara kita nak menyelesaikan masalah tu je yang menjadi perbezaannya..

Eh...

Apa sebenarnya yang aku melalut ni..hehe..berbalik ke tajuk asal..jom menjadi seorang yang super..SUPERMAN ke SUPERGIRL..sama je..hehe..yang penting kita kuat dan tabah dalam menempuh segala dugaan hidup dan ujian dari-NYA..


muka hantu nak menyelit :p


P/S :esok saya ada test Respiratory..wish me luck okeh :))




8 Heart Beats:

- iam.biya - said... [Reply to comment]

nak jadi supergirl jugak!!! boleh?? hehe..maaf, biya memang suka bingitkan telinga org..tu asyik tanda !!! saje..hik3

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..xbingit pun lah..jom2 jadi super girl :)

amira said... [Reply to comment]

hehe.. super girl.. memang kene jadik pon.. lagi2 zaman skarang ni..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..btl2..kita kena kuat :)

Che Armster said... [Reply to comment]

er.. tamau jadi superman.. terserlah keboroian nanti hahahhaa

btw goodluck test esok :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..oppss..bahay tu sampai terserlah keboroian..
okeh..tq ek :)

Ogy said... [Reply to comment]

salam ziarah dan salam ramadhan dr mama :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tq mama sudi ziarah :)