Dunia Dayat Domain Giveaway




Salam..

Tadi pergi berblogwalking..and terjumpa give away yang dianjurkan oleh Dayat..




Oh..give away ni hebat sebab hadiah dia bukan duit ke topup ke apa..tapi domain okeh..terus laju je join..hehe..even dah ramai join tapi join jugak lah cuba nasib mana tahu bertuah pulak..ngehngeh..


Sape nak join klik SINI atau banner kat atas..


Tarik tutup : 21 September 2010 -esok-


Jom ramai2 join..Saya tag :


Eesyaheera
Cik Tom
Pinky Pixie


Domain name saya pilih letak nama sendiri lah..hehe..dah check pun masih available ni :)


Zuhanismohamed.com ~cool tak..hehe :p ~

5 Heart Beats:

Mohamad Nur Hidayat said... [Reply to comment]

# Ok dah check
# Number cabutan bertuah blog ni ialah No 35

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

okey..tq2..

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wah sok dah tutup ker??cik tom nak join jgk..thx tag..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

jom2 cik tom join..hehe

Mohamad Nur Hidayat said... [Reply to comment]

Esok senarai semua blog yang masuk akan dikeluarkan. Tiada entry akan dikeluarkan. Sila ke Forum Dunia Dayat di bahagian Events untuk ketahui update terbaru mengenai GA ini.

http://duniadayat.com/forum/