Kehilangan Nyawa !!



Aku hilang arah seminggu ni..kenapa..??


Ibarat macam aku dah hilang benda yang amat penting..ibarat nyawa aku dah hilang..tapi tiba-tiba dia tak ada..jiwa rasa kosong..


Kenapa dia perlu pergi sekarang..di kala aku amat memerlukan mu..ahh..


Oh no..cukup lah ayat puitis..aku kering idea dah..hehe..

Walau kamu buruk dah..hampir 5 tahun kau telah menemaniku..kau tetap di hati aku..sebab waktu mak dengan abah bagi kau kat aku dulu..mak kata..jaga baik-baik kalau hilang mak takkan bagi lagi..


Aku dah cuba jaga sedaya upaya..walau pun kadang-kada
ng aku baling-baling kau..bagi badan kau calar-calar..akhirnya kau pergi juga..tapi percaya lah aku tetap sayang kau..


Kau menjadi memori terindah..


Encik Jam :)


12 Heart Beats:

FyZa said... [Reply to comment]

huhu 5 tahun 2 kira lama taw..fyza x pernah pakia jam lebih dr 2 tahun sbb dah rosak..huhu..

GaDis CoMeL said... [Reply to comment]

sy pun tak tukar jam, melainkan jam tu dah rosak. dh dkt 2 thn pakai jam sekarang ni,murah je. beli masa ada less. hehe.

Miss Yaty said... [Reply to comment]

waa...tahan gile jam tu..
takpe2..gtaw mak ngan abah zuhanis tak ilang kan jam tu jadi boleh la dorng belikan jam lain kan?hihi~

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

fyza : hehe..saya ganas2 juga tapi bab jam ni saya jaga btl2 sikit..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

gadis comel..tu lah...dah rosak ni kena lah beli yg baru..tunggu less dulu lah..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

miss yaty : haha..pandai..ada gak buah fikiran nak wat mcm tu..kalu berjaya jimat sikit duit..hehe

Bit Zamri said... [Reply to comment]

cian nya!
bit pernah bagi pakwa jam, lepas tu boleh pulak dia bagi hilang, jatuh dalam kolam ikan.wooo..sodih.
pastu, jam yg dia bagi bit pakai sampai halini. tp bateri abeh, x sempat tukar..so xpakai...rasa janggal je..kan...

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

kau tetap di hati?! ang pakai jam kat hati ke?wakaka...

Pinky Pixie said... [Reply to comment]

suspn betol.. hehe.. encik jam? heee.. patot la syg bangat..=p

kidding =)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

bit zamri : ala..macam mana boleh masuk kolam ikan ni..hehe
tu lah..memang rasa janggal gila tak paki jam ni..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tapak kaki : eh..org pakai kat tangan lah..hehe :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

pinky pixie : eh..ala..encik tu xde hidden meaning lah..hehe