I "Love" This Place !

Hari ini nak update dengan gambar..



Ini lah tempat kerja ku..oh..tapi 4 minggu je lah..-nasib baik-


Best ke tak kerja kat sini.?


Hmm...biasa-biasa je nak kata best sangat tak lah..sesiapa yang follow aku di Twitter tahu lah hakikat sebenar..kat sini tak mahu lah aku cerita lebih-lebih kat sini nanti kena saman pulak..he he







Okay..gambar last ni dah tak macam farmasi nampak macam aku kerja dekat supermarket pulak..ngehee

4 Heart Beats:

Fatihah nasiha said... [Reply to comment]

lebih kurang je farmasi zuhan ngan frmasi tehah.. kat bhgn kaunter tu lbh kurg sem.. huhu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ye ke..ruang kaunter tu sempit kot muat sorang je..

Miss Yaty said... [Reply to comment]

zuhanis ngah praktikal lg ke? goodluck ye...yaty praktikal rabu ni...isk.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

aah..dah seminggu dah..hehe
eh..goodluck eyh :)