Anugerah Juara Lagu 25..Siapa Yang Akan Menang Eh?



Esok akan berlangsungnya Anugerah Juara lagu 25 di Stadium Putra Bukit Jalil..aku ofcos lah akan tengok tapi hanya mampu menonton di depan tv je lah..nak masuk tengok live masih tak kesampaian lagi..ha ha..


Terdapat 14 lagu yang semua nya hebat-hebat dan mantap akan berentap di pentas akhir pada malam esok..siapa lah yang akan dinobatkan sebagai pemenang ya ?


Ini ialah senarai peserta mengikut giliran yang akan membuat persembahan pada malam esok :


1) Yuna – Cinta Sempurna
2) Tomok – Berlari
3) A.P.I – Pelita
4) Shahir – Kebahagian Dalam Perpisahan
5) Meet Uncle Hussain & Black – Drama King
6) Hafiz – Noktah Cinta
7) Ana Raffali – Tolong Ingatkan Aku
8. Faizal Tahir – Selamat Malam
9) Adira – Ku Ada Kamu
10) Bunkface – Extravaganza
11) Black -Sofea Jane
12) Faizal Tahir – Hanyut
13) Stacy – Jahat
14) Hujan – Mencari Konklusi


Masing-masing mempunyai kekuatan tersendiri..ye lah kalau tak mereka tak kan berjaya mara ke peringkat akhir kan..


Jika aku ingin membuat pilihan siapa yang akan menang esok..aku melihat Yuna ada potensi yang besar untuk menang..aku bukan lah her big fan..tapi bagi aku lagu Cinta Sempurna is wonderful dan perfect dari segi melodi dan lirik..ceh..gaya macam pengkritik je kot..he he..




Eh..tapi lagu Hanyut nyanyian Faizal Tahir dan Sofea Jane oleh Black pun mampu diangkat untuk jadi pemenang juga..sebab they have a very great voice..tak tahu lah pulak kalau Adira atau Shahir yang menang..aku layan je lah kot..hee


Jadi siapa akan menang kita tunggu je malam esok..last year prediction aku salah bila lagu Pergi oleh Aizat yang menang..ha ha..just wait and see.. 

Bye !!

17 Heart Beats:

CIK CIRA said... [Reply to comment]

DA KAT KOLEJ...TAK LEY TENGOK..NNT BG TAW KEPUTUSANNYA OK.. =)

echah mashuri said... [Reply to comment]

harap faizal tahir menang...perghhh..heheheeh..:)

silverlocket said... [Reply to comment]

Nak Hanyut menang, tapi Sofea Jane dgn Cinta Sempurna pon besh!

miSz TiQue said... [Reply to comment]

faizal tahir,black or A.P.I hopefully salah mreka menang!

siti faridah harun (nama penuh tu) said... [Reply to comment]

NAK SHAHIR MENANG !!!!!!!!! hehe

♥ Teacher Rinz ♥ said... [Reply to comment]

anda ditag ag..ki3

eesyaheera said... [Reply to comment]

aku nak Black or Api or Yuna!

Muhammad Burn said... [Reply to comment]

semua boleh tahan la...

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@CIK CIRA

okey..nanti saya mesti kasi result sape yg menang..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@echah mashuri

abg superman tu selalu bikin gimik memng ada can menang ! ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@silverlocket

yeh..hanyut boleh menang ! lagu tu sedap..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@miSz TiQue

tiga2 pun hebat..xtahu sape yg menang ! he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@siti faridah harun (nama penuh tu)

shahir suara dia sedap..ada can gak lah kot..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@♥ Teacher Rinz ♥

okies..nanti aku wat tag tu :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

btl2..sume pun hebat ! ha ha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Muhammad Burn

tu lah..tunggu lah siape menang malam ni..hee

nunui Joe said... [Reply to comment]

sy sokong faizal tahir! :D