Kesian Ana Raffali..Kenapa Ada Orang Buat Macam Ni..!



Semalam my rumet yang bagitahu pasal ni kat aku..ewahh..dia pun dah ada blog sekarang..jom terjah blog room mate aku..hehe..




Maybe ada ramai orang yang tak puas hati dengan kemenangan Ana Raffali gadis berbaju kebaya semalam..tapi ada yang sampai buat fan page macam ni dekat Facebook..


zoom untuk XXXXL


Mungkin dah rezeki dia..aku pun terkejut..dia lagi lah terkejut mesti dia tak sangka dia boleh beat Yuna Faizal Tahir semua..


If tak puas hati pun tak boleh buat apa..mesti ada reason judges mengangkat lagu Tolong Ingatkan Aku sebagai pemenang..lirik dia sedap ke..melodi dia indah ke..hanya juri je yang tahu sebab nya..


To Ana Raffali..congrats once again..peduli kan je lah apa orang kata..yang penting dah menang kan..lama-lama nanti orang tutup mulut lah.. he he..

14 Heart Beats:

Shafiq Rosli said... [Reply to comment]

aku pelik gler ngan manusia zmn skang ni..
xptt btl dorg wt page cmtu..
cbe la dorg tgk blk lirik lagu ana raffali tu..
mmg ade sbb npe juri bg die mng..

nurul cHempaka said... [Reply to comment]

for me she should win..kte bkn nye juri..fahamkan maksud lagu tuh..

but vokal??hafiz??!hurm..should be black..tak taw la..tu pndpt i sbb suara yg lantang!

siti faridah harun (nama penuh tu) said... [Reply to comment]

alamak,, dah ter like page tu,, hehe,, tekezut la,, yuna xpe jugak,, xpelah,, congrats utk ana rafali

Ahmad Zaki said... [Reply to comment]

Assalamualaikum..

Pertandingan seperti Anugerah Juara Lagu tu sememangnya dari asalnya mempertandingkan kekuatan lirik dan susunan muzik sahaja melainkan diwujudkan kategori khas seperti persembahan terbaik dan vokal terbaik.

Suara Ana taklah sedap sangat tapi dia menang sebab lirik dan lagu yang dia gubah. Dia antara penyanyi muda yang berbakat besar kerana dia mampu menjadi komposer, penulis lirik dan penyanyi. Sama juga seperti Yuna.

Kalau orang yang tak suka pertandingan yang hanya mencari pemenang "Besar" melalui lirik dan lagu, JANGAN tengok AJL TV3...

http://smskey.blogspot.com/2011/01/keputusan-kesimpulan-anugerah-juara.html

Ahmad Zaki said... [Reply to comment]

@nurul cHempaka

Assalamualaikum...

Suara Black ada kesedapannya, tapi Hafiz ni juga sedap yang tak perlu nak bersusah payah terjerit-jerit sampai berkerut seribu mukanya...

Pada pendapatan saya, pada malam AJL ke 25 tu, antara suara yang boleh dianggap "sedap" ialah Faizal Tahir, Black, Hafiz dan Adira..Stacy pun boleh juga... :-)

zetty said... [Reply to comment]

betul2..kalo xsuka pon xpyhla sampai buat page mcm tu..fanatik betol

abcdefateen said... [Reply to comment]

aku pun mmg tak puas ati ana raffali menang..aku rasa faizal tahir/black/yuna/A.P.I yg patut dpt juara. tapi aku takdela sampai nak buat page cenggitu. aku x like pun page tu. tapi cmne pun aku tetap tak puas ati ana raffali menang. no offense :)

silverlocket said... [Reply to comment]

sian ana raffali :(

fiezah91 said... [Reply to comment]

x kisah pun siapa nak menang.. hahall apa pun tolong ingatkan aku ucap terima kasih sbb dtg blog ek.. hehe ^_^

diana said... [Reply to comment]

rumah dah siap..
tapi pahat dok berbunyi lagi..
ahhaha

zalin said... [Reply to comment]

manusia memang begitu..mana boleh tengok kejayaan orang lain..still ada hasad dengki..

si para para said... [Reply to comment]

sepatutnya siti yang menang smlm ....hehhe

.::: Princess MOMOY :::. said... [Reply to comment]

momoy salah seorang yang terkejut dengan result semalam tapi takde laa sampai nak buat fanpage segala
adoi...dah rezeki dia
Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA

ferra said... [Reply to comment]

tu lah. pelik kan manusia ni. dah rejeki dia nak wat mcm mane.. ntah ape yg dia dpat wat cggitu. xde faedah lnsung.