Sumpah Tak kan Buat Lagi !


Pernah tak korang..dulu-dulu suka gila buat sesuatu benda ni..tapi bila ada benda jadi..tiba-tiba benda yang kau suka buat dulu..terus kau tak buat-buat dah sampai sekarang..mungkin trauma atau takut atau  geli ke..entah tu saya tak dapat kenalpasti ! he he..


Situasi Satu 

Dulu saya hantu ikan keli..masa sekolah menengah setiap hari Ahad wajib berlari-lari pergi kantin sekolah semata-mata nak beli nasi ikan keli..tapi entah kenapa..suatu hari ( baru-baru ini ) ada suatu peristiwa berkaitan ikan keli yang saya nampak dengan kepala mata..sekarang sampai sudah saya dah berhenti dan tak akan makan ikan keli ! sebab apa..? hemm..tak pe lah..tak nak cerita kat sini nanti kau orang geli pulak..


Situasi Dua

Dulu saya suka letak gambar photo bajet cun muka sendiri contohnya untuk laman sosial seperti Facebook..Twitter..Blogger..hingga suatu hari saya terbaca entry blog seorang sahabat..dan saya berfikir ada kebenarannya entry tersebut..kini saya dah mula berhenti meletakkan gambar muka sendiri terutama nya untuk profile semua  laman sosial..tak pe lah..biar lah saya menjadi orang yang lebih misteri sekarang..ewahh..he he


Latest FB profile picture


Situasi Tiga

Ini cerita seorang kawan saya..yang mengalami trauma yang teruk..akibat keterlupaan beliau untuk men'zip' seluar jeans nya ketika keluar berjalan-jalan..dan sehingga ke hari ini..beliau tak pernah memakai seluar jeans lagi semenjak berlaku nya kejadian itu ! sorry kawan terpecah rahsia kau pulak..he he..


Bai !

18 Heart Beats:

silverlocket said... [Reply to comment]

dont worry.. blog ko tak bosan ok?


aku nk letak gmbr ko bnyk2 kat heyladies. oh yeah!

zaidi zaim said... [Reply to comment]

salam...

setiap orang pun pasti ade perkare yg dia dulu giler sgt dok buat tp bile dah kene di sebalik ape yg dorang suke buat tu baru la serik kann...

tu la, pengajarannye setiap mende yg kite suke tu tak semestinye mendatangkan kebaikan di kemudian hari... tol ke ni...

ape pun.. pengalaman menajdikan kite lebih dewase dan mematangkan fikiran.. hihihi.. falsafah lak... falsampah ke ni...

echah mashuri said... [Reply to comment]

ehh..ade lak trauma smpai xpakai langsung suar jeans..eheheh..tp betul gak pasal ikan keli tuh,ecah ade satu benda makanan yg tetgk dgn mata kepala sendiri.so,smpai skrg jadik xleh mkn.kekeke

Cik Yana said... [Reply to comment]

pasal ikan keli? kenapa? hahaha~ hantu ikan keli tiba-tiba rasa bimbang da. Hahaha~

najihah said... [Reply to comment]

entry hawt :)

misteri lebih bagus. keep on writing!

Cik Ezy said... [Reply to comment]

awk.. kalo nk blaja wat watermark bleh.. nt saye tlg ajarkn ye..
saye pon xreti sgt.. skit2 bleh la..
=)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@silverlocket

yeke..macam bosan kot..he he..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@zaidi zaim

btl2..tu semua pengajaran bagi kita..

eh ni betul la falsafah ade pulak kata falsampah ! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@echah mashuri

ade..dia terlalu malu dengan benda tu sebab tu dia trauma gila..hehe

btl2..geli dah nak makan..isk

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Yana

xpe..makan je..selagi tak tengok kita xrasa geli kot..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@najihah

hot ke? hehe

tq2 kerana sudi singgah blog sy :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

wah yeke..nanti buat la tutor boleh sy belajar..hehe

NARDtheNERD said... [Reply to comment]

hehe.
i suka letak gambar bajett cun di fb, blog, formspring, dsb.

:)

CIK TOM said... [Reply to comment]

cik tom suka blog hanis!!comel dan entry best..sempoi je...

cik tom pernahh yg psl profile pic...terus xletak dah gmbr sendiri pas kena tegur ngan kawan..hehhe

rubi @ cawan2 said... [Reply to comment]

tang no.3 tak bleh blah tu. hahahaah..

takyah la makan keli pun. tapi, cecita.. cecita.. nak tau gak. hahah

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@NARDtheNERD

xpe la u cun..i malu nak letak i x cun..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@CIK TOM

yeke..ala blog cik tom lagi hebat ni..he he

oh cmtu..tp ikut org lah kan..ada yg suka letak masing2 ada citarasa..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@rubi @ cawan2

hehe..ala kesian dia trauma gila tu..

dah cerita dah..sila geli ! hehe