Bye Bye Ipoh..Jumpa Lagi Setahun OK !



As salam..



Finally..7 minggu berpraktikal sudah pun berakhir Jumaat lepas..hehe..dan ini juga bermakna aku mungkin tidak akan sampai ke Ipoh lagi lepas ni..fine memang aku tinggal di Perak tapi memang boleh kira je berapa kali aku datang Ipoh..



7 minggu bekerja yang penuh dengan pengalaman berharga..betul-betul ni sebab pengalaman tu tak boleh nak belajar dari mana-mana..I will miss that place - rasanya lah..haha-



Perkara yang akan sentiasa diingati..simpan ketat-ketat dalam hati :)




Woahh..Mi Rebus Ramli ni memang paling terbaik dan terfemes di Ipoh..orang kata dah femes satu Perak tapi kenapa aku tak pernah dengar ? ha ha..tapi bila dah rasa memang sedappp wookk !



Area rumah aku ada satu kedai chicken chop..fuhh memang marvellous..merasa makan sekali..memang rasa nak makan lagi..



Ulu Chepor..cantikk !! sempat jugak lah datang makan kat sini sekali..nak mandi-manda tak bawak baju extra pulak..



Orang kata tempat ni femes sebab tu aku pergi..tapi time pergi dah tutup pulak..nape aku rasa macam bosan je tempat ni =.=



Ni produk kilang yang paling legend..first produk yang dihasilkan dalam sejarah..dapat sampel free tapi belum ada keinginan lagi nak rasa sebab orang kata pahit..erkk ?



ecececeee



Gambar terakhir sebelum meninggalkan kilang..kitorang tengah menangis sebab tu terpaksa crop gambar muka -ayat hiperbola-



Bye Bye Ipoh..jumpa lagi setahun OK kot mana tahu dapat kerja kat hospital sana pulak nanti lagi..keh keh..


16 Heart Beats:

CIK FERRA AWW said... [Reply to comment]

WAH GAMBAR YTUH BUAT I LAPARR GRRRR. TERINGIN NAK PI IPOH ONE DAY ;P

Cik Ezy said... [Reply to comment]

terliur je tgok ciken chop tu..
huuu

Aoi@riena said... [Reply to comment]

nipu beno la kan kalo nangis.. bukan kite berlari2 anak sambil ketawa kegirangan ke time kuar dari hovid tu... hahaha...

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

bye3x HOVID ~ jumpe lagi setahun tuh maknyer ko nak join hovid ke pas ni?? haha

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

antara mee rebus dengan chicken chop tu perut aku lebih mengharapkan chicken chop tu lagi.hehe.. berapa harga kat sana? kat area kampung aku dalam 7 ringgit je..

damha said... [Reply to comment]

kilang hovid tu wat ubat2an kan...he333

.m y z. said... [Reply to comment]

pehhh bila tengah2 puasa ni memang makruh lah tengok gambar makanan kannn. terliur tengok chicken chop tuuuuu T___T

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@CIK FERRA AWW

haha..jom2 pergi..

orang kata ipoh heaven sebab banyak makanan..tp saya pun xsmpat explore habis hari tu? hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

sdp ciken cop tuh ! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Aoi@riena

ahaha..kan dah kata hiperbola je..semangat sangat sampai nanges tuh ! haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Anis izyan Abd Rahman

haha..maybe..if aku nak gaji 7K plus2 boleh join hovid :D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

tp mi rebus dia sedap gila2 weh..haha..

em ade gak 8rgt aku rase..mahal..

eh kampung ang kat mana ?

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@damha

haahhh ! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@.m y z.

sabar2..gambar je tu belum tengok betul2 lagi..hehe

Wanie said... [Reply to comment]

praktikal kat ipoh ye..
dah lame nak try mee rebus ramli tu..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Wanie

haah..hehe..yeke..sedapp kan mi dia? :)