Cameron Cameron Cameron :D



As salam..



Entry ini hanya ingin menjamu mata anda dengan gambar..sangat enjoy dapat pergi Cameron Highland sabtu lepas..setelah last pergi sana waktu Darjah 5 tu pun sebab join rombongan sekolah naik bas..akhirnya dapat pijak kaki buat kali kedua..he he he..



Walaupun kat sana sudah tak begitu sejuk -tapi air dia maintain sejuk-..panorama tetap cantik dan indah..SUBHANALLAH :)



kaktus banyak gila..dan aku beli 10 ringgit dapat 6..hik hik


strawberi..buah wajib beli bila datang sini..


roses..


woah bunga cantik-cantik sangat..wajib beli ok..aku beli bunga lavender :)


ladang teh..luas betul !





kandid camera..macam tak pernah tengok bunga pulak :p



Ada lagi 118 gambar dalam folder..cukup-cukup dah lah ni kan..muntah pulak kau orang tengok gambar aku banyak-banyak =.=

12 Heart Beats:

eesyaheera said... [Reply to comment]

Cameron best. last sekali aku pergi 3 tahun lepas kot. lepas tu just singgah kat tepi jalan je bila pergi Taiping

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

cantik..ada 5 bunga tambahan di situ.hehe.. aku tak pernah lagi jejak kat cameron highland sane tu apatah lagi kat negara cameroon..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Tapak Kaki

mane dtg 5 pulak xpaham ?haha..

yeke.. g le dtg sane sekali..mase ang honeymoon nanti ker kan ? ehh :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

mmg best pun..aku teringin nak pergi lagi lepas ni ! :D

Cik Ton said... [Reply to comment]

sedapnye strawberry tu

AzwanRamli said... [Reply to comment]

cameron dah x sesejuk dulu....

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ton

sedap sedap ! hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@AzwanRamli

haah..betul2 tengah hari panas macam biasa je..

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

anis:ritu aku g cmron time prktikal..timetu sket je org kt ats sne..ko tau x die jual stu bldi rm10!dlm baldi tu ade spuluh bgkusan. stu bgkusan ade spuluh kuntum!jatuh seolah2 skuntum sekupang! aku nk bg izah 100 xde dia nk nye!hhaaaha. btw,nice pic anis kt sne=)

mohd sasuke said... [Reply to comment]

indahnye ciptaan Allah

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@miZz_nizZ

yeke..murah nye !

aku beli yang satu jambak 10 rgt..peniaga tu tipu aku kata bunga tu tahan 5 tahun sebab tu aku beli..

alih2 balik rumah layu jugak...grr

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@mohd sasuke

subhanallah :D