10 Days Facts About Your LOVE Challenge & 10 Days Facts about You Challenge !!



As salam..



Saya ada jumpa dua challenges yang kool untuk boleh dijoin untuk korang-korang..so orang macam saya yang kadang-kadang tak tahu nak hupdate benda apa kat blog boleh lah sahut challenge ni untuk jadi bahan tok ditulis dalam entry..hihi..







Challenge ini senang je..just cerita je apa-apa pasal diri sendiri..hehe..nak tahu detail klik SINI ok..syarat nye mudah..ini task yang korang kena buat setiap hari...


Fact day #1
Fact day #2
Fact day #3
Fact day #4
Fact day #5
Fact day #6
Fact day #7
Fact day #8
Fact day #9
Fact day #10






 Challenge kedua ni macam kool..cerita je apa-apa pasal your love tiap-tiap hari..so boleh lah ceritakan story-story cinta yang manis-manis kelat korang bersama gf/bf kat readers..dorang pun nak tahu gak kan..hihi..nak tahu detail klik SINI..ini task korang setiap hari :



LoveFact day #1
LoveFact day #2
LoveFact day #3
LoveFact day #4
LoveFact day #5
LoveFact day #6
LoveFact day #7
LoveFact day #8
LoveFact day #9
LoveFact day #10



Saya berani untuk sahut challenge yang pertama..tapi yang kedua..I malu laaarr..haha...tak berani nak join kot..cerita cinta biar hati je yang tahu..cewahh :p



So apa lagi..jom la sahut challenges ni..saya cabar korang ! jom..hehe

5 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

cabaran yg kedua tu join la awak..
kite nak tau jgk..
taep biase2 je..
nk tau jgk fakta tentang die..
hehekk

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Cik Ezy

ahaha..cik ezy join ke..kalo cik ezy join baru saya join ! hihi

Wanie said... [Reply to comment]

wanie tumpang dtg bace je la ye nanti..:P

zureen said... [Reply to comment]

nak baca nanti! hehehhe

tiefazatie said... [Reply to comment]

rajin btol buat..ifa mls..hihi