Ramadhan is Coming !!


As salam..



Only 3 days left before Ramadhan is coming..woah..rasa sedih gila sebab kena celebrate Ramadhan kali ni di Puncak Alam..huwarhh..



Tak dapat lah nak merasa berbuka dengan family..baru berangan-angan cuti-cuti lama gini boleh lah berbuka bersahur dengan family ! pelamin anganku musnah..ehh..



I found these new videos by Aiman Azlan and  Anwar Hadi..serious rasa excited pulak nak sambut Ramadhan bila tengok video dorang..memang kool lah ! nanti collaborate lagi OK..hehe..




MAKE THIS RAMADHAN DIFFERENT :)




English version




Malay version



Ayuh meningkatkan amal ibadat dalam bulan yang penuh berkat ini..kita tak tahu mungkin ini Ramadhan terakhir untuk kita..peringatan ini untuk diri saya sendiri juga..hehe..SELAMAT BERPUASA !




4 Heart Beats:

Cik Ezy said... [Reply to comment]

selamat menyambut bulan ramadhan..
=)

Wanie said... [Reply to comment]

huhu..dah nak posa..
tapi macam nak datang bulan ni..huhu

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

rasa macam awal je nak wish.hehe.. sebab memacam nak buat lagi ni sebelum puasa...

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

hihihi. lawak gila video tu. even over. hek hek

selamat berpose weh :D