HELLO !


As salam..




Lama rasanya tak hupdate blog..10 hari jugak..hehe..bukan menghilang..cuma tak ada story pun nak cerita..pergi lab..balik lab..berbuka puasa..pergi solat tarawih..rotation yang memang bosan kan..haih..




Nasib baik ada benda-benda ni yang menyebabkan hidup harian saya terisi..hehe..tengah buat satu-satu..sebab tu jadi busy sampai jadi malas nak hupdate blog..




Benda Satu :



The Greatest Love



Terima kasih kepada seseorang yang perkenalkan cerita ni..hehe..3 hari jugak tengok akhirnya baru habis tadi..hihi..woaah serious best GILA woih sampai hari-hari tidur lewat dok pulun nak habiskan cerita ni cepat-cepat..romantik dengan kelakar bangat..asyik tersenyum sorang-sorang je bila tengok..fans cerita korea korang wajib tengok ni ok ? :D




Sebab tu saya tak suka sangat terlalu melayan setiap cerita korea..nanti kalau dah addicted lepas tu confirm jadi imsomnia sebab dok gila layan cerita korea..tak larat lah so baik saya tengok yang mana betul-betul best aje..hehe




Benda Dua :


Detective Conan Volume 72



Ini pun pinjam dari kawan..hehe..baru baca separuh..lagi separuh lepas ni pulak plan nak sambung baca..



Benda Tiga :


Kasih Yang Suci



Hari tu jalan-jalan dekat Econsave..jumpa novel adaptasi Nora Elena ni dekat satu kedai buku..dulu-dulu susah sangat nak cari rupanya banyak je kat kedai tuh..




Sebab terpengaruh dengan ke"Best"an Nora Elena akhirnya terbeli novel ni..baru baca dalam 5 bab..best jugak lah..hehe..rupanya novel dia tak lah sama sangat dengan dalam cerita..drama dia ubah sikit-sikit kan..



P/s : Puasa dekat rumah benda yang paling best T_T


5 Heart Beats:

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

uu aw aw aw , novel inilah yg ditweetkan oleh ain ari tuh ~ yawwww

Wanie said... [Reply to comment]

1) tak pernah tgk pn rancangan ni..utk elakkan wanie dri insomnia wanie tak nak tgk..hehe

2) owh yg ni sy kurang gemar..

3) kat umah wanie pn ade..g beli buat pe?hehe..len kali pinjam je..lalala

nape lame tak update?merajuk?hehe

eesyaheera said... [Reply to comment]

Novel tu romantik habis. Boleh buat batal puasa tak? Haha

Amy Syaquena said... [Reply to comment]

salam kenal dan selamat berbuka puasa, amy singgah sini dan follow , jemput ke belog amy.ada contest sedang berlangsung ,menangi fridge magnet , hamper dan cederahati dari Sinar Raudah..

shafinas rinoa said... [Reply to comment]

no 1 best!! heeee lagu2 dia pun best :)