Humaira's Wedding



Assalamualaikum..



Last Sunday, kawan sekolah menengah saya (yang pertama antara ramai-ramai budak satu batch, sebab tu kami kawan-kawan excited terlebih XD ), akhirnya telah melangsungkan perkahwinan dengan pilihan hatinya, Hafiz. She is so beautiful with the red baju pengantin. Sweet sangat dan comel. Seronok pulak tengok. Hehe



Dan wedding ni sekaligus jadi medan reunion untuk kami semua.ada yang lama betul tak jumpa.dah alang-alang lama tak jumpa opkos lah bergosip kan..oppss


 





And we asked her " Seronok tak kahwin? " Dia jawab " Insyaallah seronok" Amboi. Memang nampak seronok pun :p hehe




Gambar mintak berkat jangan dilupa.hehe (sambil wish dalam hati..ameenn :p)





4 Heart Beats:

Ezy Chiaki said... [Reply to comment]

bestnye dpt jmpe kwn2 kn..
hehe..
lawanye pengntin..

adnil linda said... [Reply to comment]

humaira kawen...alhmdulillah...korg2 bile lg???hehehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Ezy Chiaki

seronok sangat.tula dia lawa kan.hehe :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@adnil linda

hehe saya lama lagi k.linda.tunggu dorang dulu la kawin ! :p