Kaya kah saya?

ooh..tajuk entry ni kalau orang dengar terutamanya perompak ofcos saya akan dirompak malam ini juga..haha..tapi sorry lah..saya tak ada duit cash..semua duit saya dalam bank islam okeh..

yeaa..duit JPA tercinta dah masuk.. :) dan paling penting yuran semua dah tolak automatik dan tak perlu lagi saya pergi bayar yuran sendiri macam sebelum-sebelum ni..kalau tak mesti tertekan sebab semua orang kena pergi beratur dekat mesin ATM sebab semua orang nak pergi bayar yuran plus orang nak keluar duit..isk..dah lah kat UiTM Puncak Alam cuma ada satu atm bank islam saja untuk beribu-ribu pelajar..wek..teruk betul..

okeh..setelah dikira-kira..tolak segala hutang piutang dan duit simpanan masa tua..adalah tinggal ckit-ckit nak dibuat belanja..oleh itu kena sentiasa beringat shopping-shopping juga tapi jangan sampai lupa diri sebab kalau duit kau dah habis..tak pepasal abah mak pula manjadi mangsa..isk.. :p

setakat ni xbeli apa-apa lagi..suma duit simpan dalam ASB..hehe..itu tipu..dah terbeli kasut sepasang..eh..'ter' okeh..haha..itu kasut untuk saya bawak pergi lab lah...warna hitam gelap dan tak stylo pun memang khusus untuk dibawa ke makmal..gambar xdapat nak snap sebab tiada kamera.. :p

baiklah bloggie..tak tahu nak cerita apa lagi..eh..teringin nya nak makan chicken chop kampung baru..sedappp gilaa..bila hasrat boleh tertunai ni..cincau~




3 Heart Beats:

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

orang kaya baru
bila nak belanja saye
hihihi

hazmahnazfa said... [Reply to comment]

jom kampung baru next week! haha

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

anis:mana ade..aku miskin dow..haha
afzan:jom2.. :)