entry 12 malam..


Hai bloggie..

Malam ini..semua orang start kecoh-kecoh sebab harga minyak naik lagi..ia topik hangat baik di facebook..di twitter..semua orang bercakap pasal isu minyak..bagi insan yang tidak mempunyai kenderaan seperti saya..mungkin harga minyak naik ke tak,tak lah memberi sebarang implikasi besar pada saya..okeh..bagus jugak saya tak ada kereta..tak payah pening kepala pikir isu ni..hehe..tapi..if ada ramai orang berkata itu dan ini..saya berasa mesti kerajaan ada sebab tertentu kenapa kena naikkan minyak 5 sen ni..


ahh..sudah-sudah lah berpolitik..esok..saya akan berjumpa dengan besties terbaik semasa asasi..rindu gila sama korang..masing-masing pilih medic sampai sanggup pergi ke indonesia dan tinggal saya seorang sahaja terkontang-kanting berjuang dalam bidang farmasi tersayang..hehe..can't wait for tomorrow :)


dari kiri..syakira..zuhanis..zafirah..adilah

gaya seorang nerd berjaya..poyo gila..hehe..

okeh la..tak dilupakan juga..selamat pulang kepada kawan terbaik dari india..cik yan sayang..nanti pulang jangan lupa jumpa saya ya..saya menunggu kepulangan anda..

tokeh blog bersama cik yan sayang :)

5 Heart Beats:

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

tido laaaaa~~~

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

nak tido lah ni..haha :p

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

hehehe. smgt tuh dgar lecture :P
bgos bgos :)

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

ha3..nh bukan time lecture kot..ade talk ape ntah tapi kitorg xpndg depan lgsg pun..
haha

kuehsampan said... [Reply to comment]

hehe.terharu.ade org post blog b4 jmpe.haaha