merbok..

dear blog..

okeh..hari ini nk tulis pasal merbok..sbb br je lps pulang dari sane..bukan spesies burung 2 atau tmpt kt kedah yg ade UiTM tmpt Miss Fatynx blajar 2..ini adalah nama kedai runcit yg agak popular di bandar Puncak Alam nh..popular ke..tp saya rasa mcm 2 lah kot..he3..sebenarnya nama kdai ni bukan Merbok pun..tp kami st rumah pgl je sesuka hati pgl nama kdai nh mcm 2..

kedai nh hebat..sbb setiap hari kami masak msti beli barang dapur dkat kdai merbok..okeh..kami msak hri2 2 tipu..kami memasak plg byk pun semggu 3 kali je kot..haisshh..dari brg basah smpai ke kering..dari topup sampai ke sikat yg rumet pernah beli..sume ade di merbok..cashier kedai merbok pun dah boleh cam kitorg..sbb sy dan housemate sgt kecoh bila beli barang sbb masing2 kecoh nak masak itu dan ini..kedai tu akan riuh rendah bila kitorg ada..

xdapat nk letak gambar kedai merbok kt cni sbb xsmpat nak ambil gambar..he3..pasnih sy akan ambil gambar merbok upload kt cini okeh..nk tunjuk kt korg sume..

p/s : hari ini sangat bosan.kelas satu hari tak ada..isk..nasib baik ade rumet tmpt sy bermanja..eh..sy pun da jadi addicted dgn looklet..bes siud..thanks to kawan2 yg memperkenalkan game ni pada sy..sbb trlampau bosan smpai boleh buat 30 design dlm satu hari..hebat2..




4 Heart Beats:

xfatynx said... [Reply to comment]

Hahahaha siot ah name kedai pun merbok tukar aaa jd melbourne kekekke

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

he3..nti aku tukar soh kawan2 aku pgl kedai melbourne plak..he3..

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

waa..layout baru~~~
cantik
sy adik ikan termenung yer..ahaha

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

yelah..
awak lah adik termenung smpai skg dy ikgt kt awak..he3..