problem again?

haipp..

saje nak tanye kt you ol kan..ade tak any petua macam mana nak mengurangkan masalah keguguran rambut..hahaha..nampak macam simple problem tapi dah jadi makin tension sebab rambur makin hari makin banyak yang gugur..dulu tak mengalami masalah macam ni pun..baru-baru ni pulak dah jadi makin kritikal..please..please..please..help me to solve this problem..


arigatou ne :))
lame-lame boleh botak okeh :(



2 Heart Beats:

sayatasha said... [Reply to comment]

dear,tasha nak kongsi ckit tips kurangkan rambut gugur...jgn sikat rambut time rambut tu tgh bsh...pastu jgn kerap sikat rambut...sbb tu merosakkan kutikel rambut...pastu kalo u sanggul rambut...jgn ketat2...if pakai tudung tu kan...kalo tak wat aktiviti lasak...tak pyh ikat la...just masukkan je dlm anak tudung...ok...=)
hope berkesan...penggunaan syampoo pown penting jugak...tukar syampoo stiap 6 bulan...pastu kalo pakai conditioner,just sapu kat hujung rambut je,jgn bg kene kulit kepale k....selamat mencube =p

...annyssophillea... said... [Reply to comment]

wah..tips yang bagus lah tasya..saya cube apply nti..tq very much :)