SALT


tengok tag line la.."Who Is Salt"..korang jangan salah sangka kot ingat ini cerite pasal aktiviti penyeludupan garam or what ever..hehe..tapi this movie menceritakan pasal kehidupan Evelyn Salt yang dipegang oleh Angelina Jolie..

baru tengok petang tadi..best siud..gila lah Angelina Jolie tu..dah lah cun..gila tough pulak tu..berlakon lompat sana lompat sini..terbaring sana terbaring sini..tapi tetap tak mati-mati juga..dia agen CIA yang rupa-rupanya merupakan perisik Russia yang ditugaskan untuk mengintip US..

eh..tak nak lah citer lebih-lebih..nak tahu apa ending nya korang tengok sendiri ek..gerenti best punya..

I kasi 4 bintang untuk SALT..woo.pasti korang kagum yang kekuatan Salt dalam cite tu..kuat mengalahkan lelaki..tak lupa juga habit dia yang suka gila curi baju yang dia jumpa..hehe...jangan lupa g tengok kat panggung yang berdekatan okeh..thumbs up :)


4 Heart Beats:

echah mashuri said... [Reply to comment]

anglina mmg vouge..lompT2 dia mmg suke,...huhihu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

2lah..hehe
kagum gila tengok dia..

Hariz said... [Reply to comment]

saya belom tgk..
xde yg nak blanje~

New Entry Prof-Hariz
Nuffnang Pilih Kasih

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hariz: ala..suruh lah gf belanja..hehe