Berbuka Oi..



Salam Ramadhan semua..

Macam mana puasa korang setakat ni..penuh lagi ke tak..hehe..eh..lupa..orang perempuan biasa lah..susah nak cukup puasa semua kot..isk :p

Ini mahu cerita..selepas muak sudah dengan menu di bazar..semalam saya and housemates tercinta pergi berbuka di tempat baru..



VILLAGE VIEW RESTAURANT

Lokasi nya area bangi..rasanya memang famous restoran ni satu Bangi kot..sebab kami pergi time berbuka gila penuh orang kat sini..s
o sape-sape nak berbuka kat sini make sure booking awal-awal dulu okeh..

Ini menu berbuka puasa yang diorder :

nasi putih

ikan siakap 3 rasa

kailan ikan masin

daging masak merah

tomyam campur

kerabu mangga

ayam pandan ( terfamous kat sini..wajib order )

orange juice




haha..sila terliur :p sedap hingga jilat jari ni..



Woo..ini gambar selepas kenyang melantak..tengok..licin semua pinggan..daun pandan bertaburan..tulang ikan je yang tinggal.. :p

Cukup-cukup lah letak gambar makanan..nanti wat wa makin lapar je siang-siang gini..haishh..

P/S : tq to uncle Hamzah belanja kitorang makan ya..haha :)



2 Heart Beats:

amira said... [Reply to comment]

tapau kat mira nasi goreng kampung ye... lama tak makan..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..boleh nanti saya belikan :)