Bizi Betul..


Kali ini nak cerita hal kehidupan realiti sikit..saje nak mengadu..hehe..

sekarang saya sedang melalui proses penat dan sukar..hari-hari dilalui sebagai student sangat busy dan memenatkan..haishh..

kronologi kisah letih :

a) 12 Ogos ( hari ini)

melalui test Biotechnology yang memang tekno habis soalan nya..secara total..hancus..total marks yang ditarget..20/50..

b) 13 Ogos ( Jumaat )

Lab tablet after attemp kali keempat..siud gila asyik gagal je wat tablet sampai abang lab tengok muka kitorang dah naik muak :p

c) 14-15 Ogos ( Sabtu dan Ahad )

Dua lab report yang perlu disettlekan dan perlu dihantar minggu depan..

c) 16 Ogos (Isnin )

Dimulakan dengan presentation Biotech lagi yang sure akan dibombart habis-habisan oleh lecturers dengan soalan-soalan yang hangat lagi pedas gitu..duh..seterusnya test Respiratory dengar kata ada 100 questions yang boleh wat gua kena asthma yang cronic..isk..

d) 17 Ogos ( Selasa )

kelas yang sepatutnya tiada telah diadakan akibat kelas ganti hari raya..adeh..

dan begitulah hari-hari seterusnya..tiada nokhtahnya..haha..

baiklah..akibat busy sedikit aktiviti blogwalking pun tak dapat dijalankan akibat tiada masa..maaf jika tak dapat membalas kunjungan korang yang datang belog saya..



babai semua..selamat berbuka puasa..tarawih jangan tak pergi okeh :)
-
-
-
-
-

oppss..tiba-tiba gedik nak tempek gambar sendiri..haha..sekarang dah ada perubahan baru..apa dia..??

tengok kat bahagian hujung bawah gambar..saya sekarang dah pakai kad matrik pergi kelas..uhh..nampak nerd pulak..hehe..dulu apetah nak pakai kad matrik nak bawak pun tak pernah..ini semua akibat pak guard UiTM yang nyaris nak menyaman saya akibat tak pakai kad matrik :p


4 Heart Beats:

ferra said... [Reply to comment]

hehe bese lah tu.. kad matrix tu mmg wajib. takot pndatang asing tbe2 dtg

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..tp saya mmg xsuka pakai ka matrik..sekali kenap marah padan muka..

NUNU EERA said... [Reply to comment]

kad matrik slalu ltk dlm hp case.. cnfim xkan tinggal.. puase i pun stat wif xtvt yg meletihkn..:(

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

selalu buat mcm 2 jgk tp kantoi hari tu sebab xbwk tali kad matrik 2..
hehe..
same lah kite bz je sentase..