Ee..Serabut Tahu!!




AMARAN


Entry selepas ini mungkin hanya boleh difahami atau di mengerti dengan jelas oleh segelintir orang sahaja terutamanya beloved coursemates..housemates..dan lecturers..-gila..ada ke lecturer baca blog kau..haha -


********************************************************


Kusut gila..itu situasi yang sesuai untuk menggambarkan keadaan saya ketika ini..dan saya tahu kawan-kawan lain pun rasa serabut yang sama..


Hari ini dalam sejarah sebab baru tersedar kau rupa-rupanya dah dalam third year..mengaku sebelum ni memang tak berapa nak sedar..isk..


Dialog lecturer yang kerap diucapkan dalam kelas.." yu ol sekarang sepatutnya dah third year kena aplikasikan ilmu-ilmu yang yu ol dah belajar since Part 1..semua tu amat berguna sekarang..bukannya lepas belajar habis exam terus lupa semua yang yu ol belajar tu.." -dialog ini diedit sikit..tapi intipati dia lebih kurang tu lah..hehe-


Pehh..pedas..sepatutnya segala ubat dah dalam tangan..sebut je nama dah tahu segala fungsi side effect dan segala..tapi haram semua pun lupa kot..habis exam bungkus notes dengan ilmu-ilmu tu kau bungkus sekali..bagus..


Dengan runsing dengan hal nak practical kat farmasi mana, dekat kilang mana,hal research lagi dan masalah-masalah lain memang merunsingkan..haishh..


Bagus nya dapat kembali ke zaman lampau..yang aman..tenang..penuh foya-foya..hehe..Doraemon..ayuh datang kepada ku dan tunaikan hajatku.. :p


15 Heart Beats:

Atsuko Ichirou said... [Reply to comment]

hehehe...
notes buat bungkus belacan...ekekee

AyaN said... [Reply to comment]

hahaha.it's okay.

bila ko start your true practical dekat pharmacy,semua ilmu tu automatik keluar inshaAllah.sama la mcm aku.dah jejak kaki kat hospital,day by day semua okay je.

study hard,try hard and pray hard!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

atsuko ichirou :hehe..memang buruk dah notes tu sebab jadi bungkus belacan..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ayan :cuak..aku bukan nya org segigih kau..pemalas gila xsuka nak hafal drugs tu..tu lah..betul jgk..kitorg baru nak start practical ni cuak gila...mybe nanti bila da masuk okey sikit kot..isk

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

Verily after each difficulty, there's a relief.
-AL-INSYIRAH-

Goodluck babe ! =)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

haha..tq teruterubozu-san :)

Hazwan said... [Reply to comment]

salam terjah

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

insyaAllah nati semuanya okay..dun worry ye dear :)

echah mashuri said... [Reply to comment]

haha..same ayt yg sllu lec bg kt kteorg gak..
nk wt cmne..blaja utk ambik final exm j...bg dpt pointer kaw2..
time cuti tu xde maknenye nk bc2 lg..heeee

Pinky Pixie said... [Reply to comment]

same jer kalo time sy bljar dulu. ekeke. itu je la psnan lecturer. means bile da thun akhir, ptotnya makin bnyk la menda dlm kpale. tp xpown.. haha

Nurulbadiah Lai said... [Reply to comment]

insyallah..everything will be on the track..i know u can do it dear..
wish u good luck in all the things u do

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tomato girl :hehe..tq cik tom :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

echah mashuri..tu lah..same lah jugak..cuti sem memang cuti betul..lupa semua..isk

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

pinky pixie :haha..btl..tapi takut jugak sebab tak tahu ape2 nanti susah bila dah start keje..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

nurulbadiah lai : tg ek..i will never give up :)