Sailormoon

woot..woot..

Pedihnya mata..mungkin sebab terlalu mengantuk atau apa..ke over exposed kepada skrin laptop..hehe..

hari ini sangat penat+ menegangkan jiwa..cukup lah melalui hari-hari yang tegang baru-baru ni..kelas dari pagi terus ke petang memang menyakitkan kepala..*dizziness*

eh..

tetiba teringat kat satu benda..korang ingat lagi tak cerita sailormoon yang famous gila dulu-dulu kala?jangan kata saya ni tak matang ke apa..cuma nak mengimbau memori lama je :p



dulu-dulu masa sekolah rendah tak ada siaran astro yang banyak cerita-cerita best..TV 2 pun dah rasa paling hebat dah..masa tu rasa mamoru a.k.a pahlawan tuxedo bertopeng sangat kacak bergaya..kewl..hehe..

tak dilupakan juga..tag line sailormoon setiap kali dia nak tukar baju..eh..time ni seksi sikit minah2 ni bila tukar baju :p

" dengan kuasa bulan akan menghukum mu "

teringin pulak nak tengok cerita tu balik..tapi lama gila dah kan..tak jumpa dah kot cerita tu sekarang..gila berkurun dah..hehe..

okeh la..nak sambung buat kerja..babai semua :)



8 Heart Beats:

iQBaL HaSBuLLaH said... [Reply to comment]

boleh ja carik dalam internet..
mesti ada punya..

sayatasha said... [Reply to comment]

teringat childhood memories tibe2...dulu tak penah miss pown criter ni...heheh...siap swoh abah buatkat magic stick mcm die...slalu rmbut nak tocang due je cm leader je...kehkehkeh

Ogy said... [Reply to comment]

salam ziarah dr mama :)

kukuchimachikumi said... [Reply to comment]

tuxedo bertopeng mmg encem..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

sayatasha:btl2..terpengaruh gila kot dengan cerita ni..hehe
ogy:hai mama..
kukuchimachikumi: ensem gila..suka2 :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

sayatasha:btl2..terpengaruh gila kot dengan cerita ni..hehe
ogy:hai mama..
kukuchimachikumi: ensem gila..suka2 :)

Afzan Rahman said... [Reply to comment]

sy ada siri sailormoon dr 1st episod smpai la yg last episode...
mau beratus la episod citer sailormoon ni :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ek..
waa..
bestnya,,tringin nak tahu apa ending cerite ni..