Bila Cinta



Hye peeps.. :)



Suka gila lagu ni sebab sangat sedap dan menusuk kalbu..hehe..and lagu ni ada dua version tapi rasanya lebih sedap dalam male version berbanding versi female..


Even belum pernah lagi meninggalkan atau ditinggalkan cinta-bak kata penyanyi- tapi tetap suka lagu ini sebab keindahan melodi dan lirik nya.. :)


Bila Cinta by Gio





P/s : wa takut kena tinggal..wat wa takut nak bercinta je..aih..

4 Heart Beats:

GaDis CoMeL said... [Reply to comment]

nak bercinta,tapi takut terluka.


wahahaa.jiwang tak? keh3x

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

jiwang gile lah..hehe
memang takut pun..isk..
macam mana ni..hehe

echah mashuri said... [Reply to comment]

betul2 memang takut nk brcinta...hihihi

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

takut nak bercinta lg kerana sekali terluka parah nak ubat..huk3..