Selamat Hari Lahir Anis Izyan Abdul Rahman




Today


23rd September 2010


Selamat Hari Jadi yang ke 21 Anis Iz
yan ..hehe


Semoga dipanjangkan umur..dimurahkan rezeki..berjaya dalam pelajaran..berjaya ditemukan jodoh yang baik..senang kata berjaya
di dunia dan akhirat..hehe


Aku berbangga mempunyai kawan seperti kau..Even dulu aku mungkin tak berape mengenali kau tapi sekarang sikit2 aku dah dapat baca permainan kau..haha..




5 Heart Beats:

Peminat Katie Holmes said... [Reply to comment]

cakap dekat member lu, gua pun wish hepi bithday.haha

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

tak der ke gambar aku yg lg buruk ke zuhan~~
hahahh
tQ dearieeee!!!

caca said... [Reply to comment]

happy birthday :)

Cik Bucken said... [Reply to comment]

laaa besday cik anis??
hepy besday!hepy besday!
nak gi terjah blog die jap..uhuhu

araaz - www.araaz-man.blogspot.com said... [Reply to comment]

bls balik lawatn kamu, terimas yerk sudi lwt blgo araaz, jgnlupa curi award dan banner araaz kat sana yerk, araaz follow blog ni..