Kembung Perut..


Salam bloggers :)


Nak tahu apa yang buat perut saya kembung satu hari ni sampai rasa mahu pecah..?


Ini semua akibat menghadiri rumah terbuka a.k.a open house lah..aih..pastu tak cukup dengan tu siap sambung beraya lagi..haha..


Dengan makan tak sedar diri..lupa dunia hilang semua orang sekeliling..semua kau sebat..dari air sampai dekat satu jug dengan makanan segala..sorry lah tuan rumah..wa tak boleh tahan lah..semua sedap sangat..tuan rumah punya masakan memang terbaik lah..terror mak anis masak..sambil angkat ibu jari dua-dua belah..hehe..


Tadi malu gila sebab pergi open house dah lah sampai paling awal..pastu paling tak segan tu boleh pulak jadi orang paling last keluar rumah pulak..makan siap sampai dua-tiga round..hilang dah semua sifat malu..hehe..yelah..nasib baik kat rumah member..boleh lah buat macam tu..cer buat kat rumah mak mertua ke ape..tak ke mau kau kena reject terang-terangan sebab buat perangai tak senonoh macam tu..haih :p


Tak cukup dengan tu sambung beraya lagi..dah orang hidang makanan..tak kan tak nak makan..rasa jugak lah kan..memang pastu tahap perut kembung gila macam orang pregnant dua bulan..masing-masing terkulai dah atas meja..hehe..mata pun mula jadi kuyu dah sebab penat..bukan penat apa..penat makan adelah :p


Eh..tak senonoh gila korang buat perangai macam ni..ape nak jadi ni..haha..tak de gambar dalam entry ni..lain kali je eyh.. -__-


p/s :i love thirty six..


7 Heart Beats:

eesyaheera said... [Reply to comment]

ape thirty six?

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

saiz *** haha

YamMy said... [Reply to comment]

raye je mesti berat badan naik.. waaaa..

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

prut nk pch lg x..?saving gile ko g umah2 tbuka..ajak aku skali weh.nk bjimat gak.haha.klik ur nuff!!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

yammy :hehe..tahu xpe.ni dah naik berape kg dah ni..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

muaz: yelah..memang saving..selagi ade open house aku g je ley save duit..hehe..jom2 g open house :)

armouris said... [Reply to comment]

info tentang perut kembung di SIHAT SELALU - Masalah Perut Kembung