Drama Queen !!




Ofcos aku bukan lah pelakon sehebat Fauziah Nawi..ataupun Fasha Sandha..


Sebab aku bila kena berlakon aku lembap dalam menghafal skrip dan setiap satu scene mesti asyik kena cut sebab mimik muka tak sesuai ataupun terasa nak gelak tak boleh nak tahan..hehe..


Oh..aku selalu jugak lah dapat job berlakon ni..ingat ape aku tak ade bakat ke..hii.. :p tapi job tu pun datang setiap satu sem sekali sebab kitorang kena berlakon dan buat drama pendek bahasa Jepun pastu kena hantar kat sensei sebab tu termasuk dalam markah keseluruhan..


Tapi bila semalam terpaksa demi jaga nama baik batch- semangat tak aku..haha - untuk berlakon dekat depan semua orang siap live lagi..aih..mana tak malu..nak tak nak team aku kena jugak lah hantar wakil kalau tak kena denda pulak..


Tangan gigil..gila malu..dah lah atas permintaan tuan pengarah pementasan terpaksa lah aku pakai spek hitam besar buat aksi gedik-gedik sambil pegang handbeg gaya datin..kena tepuk meja sampai satu dewan terkejut..oh **** ..malu gila oi ..


Tapi yang buat aku rasa puas..bila tak semena-mena kitorang yang prepare last minute..dapat tempat pertama oi..bangga ni..hehe..at least berbaloi jugak lah aku wat aksi gedik-gedik tadi :p





Barisan tenaga pementasan di depan dan belakang tabir bersama tuan pengarah dan hadiah kemenangan..hehe..curi gambar dari facebook Afzan sebab malas nak download sendiri..ngehngeh :)

8 Heart Beats:

eesyaheera said... [Reply to comment]

aku da takleh like entry kau. aku xde account fb da :(

go maria mercedes!

AyaN said... [Reply to comment]

my god!kau berlakon?this is MAJOR.haha.ada masa send la vid persembahan kau tu.teringin nak tengokkau ala2 datin.

cik nur said... [Reply to comment]

congrate yerk dear :))

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

eesyaheera : ala..tak pe..nti buat accout baru ek..huhu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ayan : gilo..malu weh..haha..terpkse do dah xde org nak masuk kena la masuk..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik nur..tq..hehe

matpek said... [Reply to comment]

korang mmg drama queen r...haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

siot la..aku malu..haha :p