Rindu Mata Panda !!




Haih..saya ada masalah..!!


Gini..sejak akhir-akhir ni..kebolehan aku untuk stay up malam-malam telah hilang..oh no..power tu paling penting terutama bila waktu final exam makin tiba..haha..-kantoi gila lu suka study last minute..ngehngeh-


Seyes doh masalah ni besar..entah kenapa bila malam tengok jam baru pukul 10 tapi mata gila berat macam lah waktu tu jam pukul 5..mata panda pun lama dah tak wujud..bukan tak cuba minum kopi janda kacip f
atimah segala..tapi tak jalan juga..bila pukul 10 terlentok-lentok macam angin sepoi-sepoi bahasa..haih..


Ofcos aku risau sebab macam mana aku nak sambung study last minute aku kalau tidur awal macam ni..hehe..jangan tiru peranga
i gini ye adik-adik..perangai akak tak patut dicontohi..oppss..


Ni sewaktu zaman wa nerd..mata panda tiap-tiap ha
ri yelah dulu-dulu wa gigih study..tak caya..? tengok lah bajet wa pelajar contoh siap berblazer tu..hehe :p


18 Heart Beats:

Bit Zamri said... [Reply to comment]

minumlah super power konpem jadi mata panda balik!!! ahahah~

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

haha..tu lah..nak kena minum ni biar dapat balik kuasa tu..hehe

Affan Ruslan said... [Reply to comment]

asal mata panda?
nocturnal ekh? haha. standard ah tu study last minit.
hehe

kopimacy said... [Reply to comment]

hak3.. comel

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

itu pekara biasa~
kalo nak final nnt kopem boleyh tak tido

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

minum 100+..cik tom guna tue la..tp xleh amal selalu minuman bergas..huhu..

mata panda??kiutnye..hihi

farhana afri said... [Reply to comment]

nak stay up mlm, siang tu tdo laa.. kompem xngntuk.. if ngntuk gak... xtaw laaa.... huhuuu

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

nescafee 3 paket! hehehehe

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

aku pun rajin study jugak tapi nape tak da mata panda..haha. aku tipu ok.

cik nur said... [Reply to comment]

kalo nur dlu suka wat coffea panas dan pekat2 mesti mata terbeliak smpi sudah hehehehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

affan ruslan :panda lah sbab ada bulatan hitam kat mata macam panda..hehe..tu lah..standard lah kan last minute..ngehngeh :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

kopymacy : comel kot..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anisizyan :tak gak..kadang2 tertido gak ni..huhu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik tom :ek..berkesan ke guna 100 plus..nanti boleh amalkan ni..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

farhana afri : kadang2 siang tak sempat nak tido tu kadang2 malam awal je ngtuk ni..hu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

teruterubozu :gila weh 3 paket pekat siot..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tapak kaki..yeke tipu..kau ade gak gaye mcm pelajar cemerlang je..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik nur..ek..tu lah kang riso jugak terlebih pekat tak mahu tido2 pulak..hehe