First BE :)



Selamat malam semua..


Malam ni tergerak hati nak check nuffnang..OMG..tak sangka first time at last dapat jugak BE..ngehngeh..



klik untuk tumbesaran


Yelah..blog saya ni cikai aje alah entry pun bosan-bosan followers pun bukan ramai mana..tapi..thank you ya En NUFFNANG sebab kasi BE..hehe..


Ahh..bising je kau orang lain berpuluh-puluh kali dapat BE kau baru sekali nak kecoh..ala..kasi lah aku peluang nak express feeling ni..hehe.. :p


Thank you juga untuk bloggers semua yang tak jemu-jemu mengelik adds di sini..hehe..arigatou ne..


Alhamdulillah.. :)


P/s : Pantun dua kerat untuk En Nuff : terima kasih daun keladi..lain kali boleh bagi lagi..hehe


18 Heart Beats:

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

nak jadik orang 1st ucap tahniah yunk!!! hebat sekali dapat terus 2 BE..cik tom klik DIGI kat sini..hehe

Nasir Bravo said... [Reply to comment]

tahniah..x sangka cempedak jadi nangka.......!!!!

Cik Bucken said... [Reply to comment]

haaaa tahniah2!!bela BE tu boar betol2 gemok ye =)

My TeRrIToRy... said... [Reply to comment]

tahniah..ermm saya dah follow tapi cbox tak leh nak kuar tak tau nape so..inform kat sini je la..follow balik kay :)

Balqis said... [Reply to comment]

congrats dpt BE..bg BE tu gemok2 ye..bru best..hoho~~

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

aku tak faham la nuffnag ni cane.. BE tu untuk apa?

miss lea said... [Reply to comment]

wahh.. tahniah2.. pasni leh agi rajin bw lak..

miZz_nizZ said... [Reply to comment]

pasni leh la dpt cek berlambak2.haha.klik ur dg.nape aku masih ssh nk cr shoutmix ko?mate aku ni..ish!

Rizuan Ismail said... [Reply to comment]

wah..tahniah la..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik tom :tq2..hehe..tu lah xsgke jugak ni..cik tom klik2 la byk2 kali ek..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

nasir bravo :terimas..buah nangka sedap..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik bucken..oke..saya bagi dia makan banyak2..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

my territory : tq ek follow :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

balqis :oke..tq ek..nak bela sampai sihat walafiat..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

tapak kaki :aku pun sebenarnye tak paham sangat kot..isk

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

miss lea :oke..akan meningkatkan aktiviti bw..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

muaz :ala..shoubox aku ade je weh kt atas tepi belah kiri ni..cer cari leklok.hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

rizuan ismail..tq2..hehe :)