MyPSA..



Salam..konnichiwa mina-san..


Disebabkan dah berjanji dengan room-mate untuk bantu dia promote kan MyPSA ( Malaysian Pharmacy Students Association ) kat blog..so I buat lah entry ni khusus untuk promote kat korang-korang dengan kewujudan MyPSA ni..


MyPSA ialah satu pertubuhan yang diwujudkan untuk semua Pharmacy's students seluruh negara dan telah diwujudkan pada 2006..


Actually pertubuhan ni aktif juga dan ada mewujudkan banyak aktiviti khususnya untuk pelajar Farmasi..


Jadi kepada sesiapa yang ingin mengetahui lebih lanjut mengenai MyPSA boleh melawat laman web ini..http://mypsa.webnode.com/about-us/

p/s : aku dah promote ni..tak ade habuan ke ro0m-mate..hehe :p


8 Heart Beats:

sugar2 kapas strawberry said... [Reply to comment]

persatuan utk bdk2 accounting xde ke??hihi

Pinky Pixie said... [Reply to comment]

woah, apekah ini.. xtahu menahu.. ekeke.. aipss, promote kne ikhlas. werk.. =p

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wah siap promote dlm blog lagi tue..ok nati cik tom check it out jgk...betul pinky ckp kenal ikhlas wakk..hehe

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

promote aku same weiyh~
ahahaa

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

sugar2 kapas strawberry : hehe..mesti ade kot..cube awak try cari..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

pinky pixie : ala..saya ikhlas membantu ni..cume saje je nak mintak upah..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik tom : hehe..oke2..pasni saya ikhlas dalam semua bnda..hehe :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis :aku dah promote ko banyak kali dow..hehe