Tiada Gambar Raya..




Salam everybody..- gaya macam ramai sangat je orang baca blog kau ni- ..hehe..


Lama tak menulis..bukannya bz mana pun..tapi malas nak online..baik saya duduk menghabiskan saki baki kuih+ kerepek raya yang tak habis ataupun menonton tv yang cerita dia kadang-kadang boleh layan juga
k lah..tapi tension sikit asal raya ni setiap malam ada cerita hantu..ngeng nya..nak tayang pun cuba tayang time lain..nak tengok takut pulak dah tayang pukul 11 malam..dari tak takut pun terus jadi takut..haih :p


Tengok blog dan facebook orang lain..wahh..semua upload gambar raya dok melawa pakai baju cantik-cantik kan..ahaha..tapi saya ala..tak ade gambar lah nak diupload..sekeping gambar pun tak ditangkap..aih..sedih pulak..


Serious tak melawa langsung sepanjang raya ni..memang raya ni antara raya aku yang terburuk kot..dengan baju tak ada....eh eh..tapi nasib baik raya ketiga sempat siap dan sempat pakai pergi hantar cousin kahwin..haha..tapi gambar tak ada jugak..lupa nak tangkap..
hee


Raya tahun ni biase-biase aje..duit raya tak payah cakap lah memang punya sikit..hehe..nak beraya rumah kawan-kawan kat kampung ni pun tak sempat lagi..dah semua tak ade kat rumah balik kampung semua..macam mana nak beraya ni..


Mungkin lepas ni kena start bukak notes yang menimbun
bak everest tu sebab kau langsung tak sentuh lagi sepanjang cuti ni..malas betul..haih..bese lah..nama pun cuti memang patut lah kan kita bercuti dengan sebetul-betulnya...hehe.. :p



ini gambar raya jugak lah..tapi tiada baju raya..hehe


14 Heart Beats:

Pinky Pixie said... [Reply to comment]

betul2.. pelik la. time raye kemain banyak citer hantu. menci betol. agaga..

eh2, time cuti, notes pun kne cuti la.. baru syok idup. wakaka.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..tu lah..menci..kuntilanak lah hantu ambulancw lah..hehe

tol2..malas nye nak bukak notes..hehe

Fatin Mardhiyyah said... [Reply to comment]

selamat hari raya..(:

GaDis CoMeL said... [Reply to comment]

macam tau2 aku pun tengah abihkan kerepek pisang pemberian bakal mak mertua. keh3x

eesyaheera said... [Reply to comment]

nah duit raya rm10

Afiq Din said... [Reply to comment]

mmg kompom nek berat la...
kat umah dok abeskan kuih,,,
klu beraye plak, kompom2 akan dihidang mknan yg sedap2...

Idy Saha said... [Reply to comment]

huhu saya pun xde sgt gmbr time raya
sedih je.

nway, epy IDY-fitri k. =)

kerangRebus said... [Reply to comment]

xmoh sedey..gambar raye xpenting..knangan dlm pikiran tu penting..hahak ~~=_=

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

fatin : selamat hari raya juga :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

gadis comel : fuiyo..best nya makan tu pemberian bakal mak mertua lagi..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

eesyaheera :terima kasih daun keladi :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

afiq din..hehe..taw xpe..memang sure naik..nak turun punye susah naik senang je...aih

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

idy saha : em..xpelah..tahun depan pulun tangkap banyak2 k..hehe..selamat hari raya juga :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

kerang rebus :yey..btl2..positif thinking awak ni..hehe