Jika Aku Punya Kereta..



Jika Aku Punya Kereta :



1) Nescaya aku tak akan terperuk di dalam bilik hingga aku nyaris berubah menjadi jeruk kedondong tu..


2) Aku akan keluar bersiar-siar ke bandar ke mall mana-mana ke untuk menghilangkan bosan di hati..

3) Aku boleh berjumpa kawan-kawan baik yang lama dah kita tak berjumpa..


4) Aku dah ke Tesco sebab nak membeli barang dapur dan sabun kain..


5) Aku akan semakin kehabisan duit sebab duit aku akan disalurkan ke minyak kereta dan benda-benda lain..


6) Tak lah mata aku sampai pedih sebab asyik duduk d
epan laptop akibat bosan tahap dewa..


7) Bolehlah aku keluar membeli makanan sekarang sebab ternyata perut ku dah kedengaran lagu keroncong dan irama malaysia..


8) Aku dah ke panggung wayang sebab aku teringin gila nak tengok cerita Magika..


9) Tak lah aku buat entry yang buang masa korang nak baca ni..hehe



Haha..nak cari boyfriend ada kereta pun susah nak jumpa..tak apa tak apa..tunggu lah saya beli kereta nanti..tengah mengumpul duit ni..:p


12 Heart Beats:

kerangRebus said... [Reply to comment]

i stuju! susah nak cari boypren ade kete!!yg ade pon xbley pakai..hahak

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hehe..tu lah..kalau jumpe boleh lah wat tukang jadi driver ni..hehe

eesyaheera said... [Reply to comment]

alolo, sedih betul entry kau ni. aku pun takde kete. nnt cari bf ade Neo eh! aku nak tumpang. haha

iRfan Johan said... [Reply to comment]

hahaha...oke pe entry cmni. ade idea lah tue.....:D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ee :haha..ok..aku cari ni nanti ajak ko naik..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

irfan johan..hehe..tq sebab sudi bace entry entah hape2 ni..hehe

Peminat Katie Holmes said... [Reply to comment]

oh, selamat sebut bf ada neo jer.
kalau cakap kereta toyota tadi, baru gua nak masuk line.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

haha..berani nak masuk line takut gf lu mara je..hehe

yuyuEyuliAnayusOf said... [Reply to comment]

alolo. nnt cr bf ade kete, then jln2 kedah k. hee :)

Annyss Azlan said... [Reply to comment]

kalau zuhanis ade kete, annyss nk folo tgk wyg k..haha

Aliesya♥Amani said... [Reply to comment]

i pon...try gak cari yg ada kete...tp xda sape pun nak..hahaha..
xpe lah, coming soon!!!

najwa cherel said... [Reply to comment]

point 1,6 n 9 r da best..wooot wooottt
hahah
same r kite babe