Pulang Oh Pulang..



Hola..


Just quick update..ala..this week hidup saya busy gila sorry semua nak balas kunjungan pun tak berkesempatan lagi..lepas ni bila saya free sikit saya datang terjah belog-belog korang semua ya..mmuahh..hehe..


Apa motif tajuk saya hari ni..ya..pulang..oi..jelous gila ni tengok kawan boleh balik rumah tiap-tiap minggu..aih..kenapa lah abah saya tak beli rumah sebijik kat sini boleh lah saya balik hari-hari..basuh baju kat rumah tiap hujung minggu..opps..kantoi pemalas..haha..


Aiyakk..saya homesick ni..lama dah tak balik ni oi..


Apa-apa jadi pun tak kira nak balik juga hujung minggu ni..nak exam pun redah lah janji dapat balik juga..


Moga tak ada halangan apa-apa lagi hujung minggu ni sebab saya plan nak balik minggu lepas tapi terpaksa cancel atas sebab tertentu..poyo aja...hehe..Doakan keselamatan saya..



Out dulu..bye !


p/s : minggu terakhir belajar tapi boleh pulak ada lagi 4 tests nak kena tempuh..@#$%..


4 Heart Beats:

GaDis CoMeL said... [Reply to comment]

homesick jugak ni walopun baru sehari balik dari kampung. hehe.

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

takpe yunk..balik umah amik berkat untuk exam..dulu cik tom suka buat camtu...

btw good luck 4 ur exam!!

Miss Yaty said... [Reply to comment]

saya dah lepas homesick..ngeh3~

Miss Yaty said... [Reply to comment]

saya dah lepas homesick..ngeh3~