V-log "psycho"




Serious aku tak pernah tahu kewujudan v-log sebelum ni..aku hanya tahu ada blog sahaja..baru aku tahu vlog rupanya memang dah lama wujud..cuma tak ramai yang tahu je..


Vlog atau Vog ialah sama dengan blog tapi dia menggunakan video sebagai medium penceritaan..pembuat video akan dipanggil vlogger..sama jugak lah kita yang menulis blog ni akan dipanggil blogger..


Mula-mula bila tengok vlog seorang ni kat you tube kat memang terkejut ah..agak meng'psycho'kan..gila weh...penuh expression kot..aih..terkejut-kejut aku bila tengok..


Bagi siapa-siapa yang berani + tak malu untk bersuara if nak cari medium baru untuk menyuarakan pendapat boleh lah guna cara ni kot..Aku..?? hehe..sorry lah..malu weh..orang bayar aku sejuta pun aku tak rela buat vlog ni..isk isk..biarlah aku hidup dengan blog tersayang ni je sudah..


Check check !! Hayati expression dia ni..



4 Heart Beats:

GaDis CoMeL said... [Reply to comment]

advance nya. blog lagi besh kot. rilek & steady.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

haha..tu lah..blog je sudah..hehe

haidi takeAfoto said... [Reply to comment]

saiko2..xminat2.perghh tgamam tgk td..gelak2 pn ade..nk tulih kt entry pn pk dua tiga kali..ni lak nk bcakap, upload video sendiri..tidak!!! bg seratus pn xsanggup..hehe pape pn..tu style n hak masing2..keep it up...

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

haidi takeafoto:hehe..saiko gak lah..tu lah nak letak video sendiri tu malu kot..tp ikut org jugak lah..hehe