Kau Stalker !

Salam semua..hope semua readers..followers..silent readers..ewah..gaya macam famous sangat je blog kau ni..he he..sihat-sihat je hendak nya ya..


Aku bukan lah stalker tegar..eh eh..bukan..okay-okay aku mengaku lah kadang-kadang aku terjebak juga ke dunia stalker tapi secara berhemah orang kata..maksudnya jadi stalker diam-diam atau dari belakang tabir..stalk Facebook orang..blog orang..Twitter orang..kalau ada lain semua aku stalk juga..


Situasi yang selalu nya berlaku lepas kau jadi stalker..if perempuan yang kau stalk tadi sangat cantik..kurus tinggi kaki panjang kulit halus mulus putih gebu..mula lah jelous..envy gila dengan dia..bukan jelous apa pun jelous sambil cakap cantik nya dia.cantik nya baju dia..jangan nak kutuk tahu..sebab kebanyakan orang perempuan memang macam tu..jangan tanya aku sebab apa..aku tak tahu lah kalau perasaan ni pun wujud di kalangan orang lelaki..sebab aku rasa lelaki selalu tak mengambil berat atau tak ambil peduli hal-hal macam ni..


Ada juga yang jadi stalker kepada kapel-kapel yang dunia percintaan mereka yang jauh lebih indah..tapi ini mungkin lebih khusus kepada mereka yang terlibat dalam Percintaan Jarak Jauh ( PJJ ) atau orang yang baru putus cinta..bila stalk si pasangan dok asyik bercerita dia hari ni duduk buat itu..hari esok buat ini..dia bercerita di blog tak pun letak gambar di Facebook..yang si PJJ mungkin dalam hati kata bila lah aku dapat jadi macam si anu si polan bahagia jumpa hari-hari..yang baru putus cinta berfikir dalam hati indah nya jadi macam dia kenapa aku tak sebahagia macam si anu tu..


Chop..pandangan orang lain aku tak tahu ini semua berdasarkan pengalaman dan pemerhatian sendiri dan aku rumuskan menjadi pendapat sendiri..he he..


See you then..Bye..


P/s : Eh..hari tu I dapat lagi satu BE dari Taylor Unversity..ngeh ngeh..terima kasih Nuffnang :)


8 Heart Beats:

xfatynx said... [Reply to comment]

terase dow hahahaha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

aku memahami perasaan kau..hehe

eesyaheera said... [Reply to comment]

kaki halus kulit putih gebu. aku takde kriteria tu. kira kau tak stalk aku la? haha.

aku suka stalk couple yg sweet2. hehe

echah mashuri said... [Reply to comment]

betol2...kdg2 diri adelah stlker..hhuhuh

sue-sama said... [Reply to comment]

bile la nak jd mcm yg sweet2 tu anis..adeh, xpelah..surrender :P

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ee : aku stalk kau sebab kulit kau yg putih gebu..hehe :p

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

echah : same lah kita..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

sue-sama : aih..jangan give up sue..insya-allah nanti mesti dapat ni.. :)