30 Days Project Marathon ( Part 2 )


Day 21 — A recipe

Aku suka memasak tapi masakan aku tak sedap..aku pun tak tahu kenapa..ha ha..jadi tak nak tempek resepi..aku tak pandai memasak lah :p


Day 22 — A website

Nak download software untuk laptop korang..antivirus ke..widget-widget yang terkini..selamat dan mudah..klik lah SINI..hehe


Day 23 — A YouTube video




K-pop kipas susah mati..yang belum tengok boleh lah tengok ni eh..kelakau..ha ha


Day 24 — Whatever tickles your fancy

I love pink..very-very much..he he :p

4 Heart Beats:

Shafiq Rosli said... [Reply to comment]

Website filehippo.com tu just utk version freeware je..

Kalo nk software yg berbayar tp nk free blh usya blog sy..
(www.mrsuffix.blogspot.com)

Sory sbb terpromote..hehe

Nobita Sensei said... [Reply to comment]

saya tak pandai masak dan saya ok.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Shafiq Rosli

oh ye ke..nanti aku terjah kat blog ko..haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Nobita Sensei

saya tak pandai masak tapi saya tak ok..haha