You're Beautiful Parody By 2PM

Siapa-siapa dah pernah tengok cerita You're Beautiful sila angkat tangan !! hee





Aku tertengok benda ni dalam SBS 2009 Gayo Daejun.Walaupun cerita ni agak bodoh sikit sebab nak tiru You're Beautiful yang pelakonnya si kacak Tae Kyung Oppa tu..tapi tak tahu kenapa aku suka teramat tengok benda ni..kelakar duh..ha ha


P/s : Now I started to love 2 PM group gila-gila..wink wink :)

10 Heart Beats:

NuSaNa NoSa 91 said... [Reply to comment]

suke tengok.. comel je cite tuh~ tehehehe~ ^_^

missamy said... [Reply to comment]

klaka la 2pm :)

shapoji said... [Reply to comment]

aku dah tgok mende nie lame....dier tyang maser sbs concert........
mmg lawak....

siti faridah harun (nama penuh tu) said... [Reply to comment]

sy juga penggiler 2pm !! haha,, luv chan sung oppa !! huhu

NARDtheNERD said... [Reply to comment]

you're beautiful abd he's beautiful lain ek??

confuse confuse.
:))

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@NuSaNa NoSa 91

yup2..memang comel..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@missamy

tahu xpe..lawak gile kot..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@siti faridah harun (nama penuh tu)

aiyak..btl2..saya peminat baru je ni..dulu xkenal pun..haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@shapoji

ye ke..aku baru tengok weh..ketinggalan zaman gila..dulu aku xkenal pun sape 2PM..haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@NARDtheNERD

same je sebenarnya..tp xtahu kenapa kt 8TV tu die tulis he's beautiful..