SAYA BLOGGER PERAK !


A
ku rasa macam nak menjoinkan diri pulak kali ini dalam BPM yang mengumpulkan blogger dari pelbagai negeri..nampak kool aje..walaupun giliran Perak hari Selasa nanti..ku bantai buat je lah hari ni..


Nama :

Seperti dalam surat beranak dan IC nama aku ialah NURUL ZUHANIS BINTI MOHAMED..nama glemer ikut lah orang nak panggil apa..ZUHAN..ANIS..ZU..ZUHANIS..yang panggil YUHANIS pun ada..yang tu memang pelik sikit dah lari sangat dengan nama asal ni..gilo..


Status :

Belum Berkahwin..anak tu anak kucing dengan anak tekak ada lah..


Cara Hubungi :

Boleh dihubungi melalui laman-laman ini..nombor telepon pun nak kasi jugak ke..? hehe :p


Emel : honey_122004@yahoo.com ( boleh add di YM eh )
Facebook saya
Twitter saya


Daerah/ Jajahan :

Aku anak jati Sungkai,Perak..masalahnya walaupun aku anak jati Perak,tapi aku sepatah haram pun tak pandai berspeaking Perak..kalau kome teman ate tu reti lah..ha ha..bandar utama Sungkai ni kecik je..sebab tu ramai orang mesti tak pernah dengar pun nama bandar ni..yelah..supermarket satu hapah pun tak ada..setakat mini market tu paling hebat lah kat sini..ha ha..



Apa yang menarik di Sungkai,Perak :

Oh..sekoman-koman Sungkai..di sini ada tempat perkelahan yang famous tu..eh famous lah sebab selalu masuk TV..ha ha..Hot Spring Sungai Klah ni ialah kolam air panas..musim cuti sekolah memang selalu penuh lah tempat tu..



Dulu sotong gergasi ini ada..tapi sekarang dah tak ada aku tak tahu sebab apa


Di Sungkai juga ada satu-satu nya MRSM Felda yang wujud di Malaysia..pembinaan MRSM ini sepenuhnya di tanggung oleh Felda ya..hey jadi siapa kata Felda nak bankrap memang aku marah gila :p


main gate


Itu jelah..jadi sesiapa nak join juga boleh klik SINI eh..boleh juga mempopularkan tempat tinggal tumpah darah korang di mata dunia..he he..


Bai
!!

13 Heart Beats:

Bit Zamri said... [Reply to comment]

ouhhh org sungkai ehh
bit org teluk intan..
pernah p sekali je kot hot spring tu..
haha..siap rebus telur...hihi

eesyaheera said... [Reply to comment]

like! ini lah masa nya aku nak cerita pasal terengganu. haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Bit Zamri


oh ye ke..saya dulu sekolah kat teluk intan..hehe

betul2..saya walupun dekat baru pernah pergi sana adela 2x kot..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@eesyaheera

cerita lah..seronok gak benda ni..hehe..ko kena cerita ape yg ade kat bukit payung..haha :p

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

wahhh. nk try buat. tp kat tapah xde pape.wuwuwuwu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@ღ TeRU²bOzUღ

eh lata kinjang bukan area tapah ke?hehe

DiaUmaiNiNaz said... [Reply to comment]

oh org Sungkai, salam kenal..sy pn blm penah ke sana..

Peminat Katie Holmes said... [Reply to comment]

teman anak jati perak juga.
hidup perak.

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@DiaUmaiNiNaz

hehe..nanti datang lah sini eh :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

@Peminat Katie Holmes

hidup Perak !!

~lieya~ said... [Reply to comment]

cik lieya dtg usha2 blog blogger perak nie..

sume cntik2..

follow me oke..

www.storymorryinlife.blogspot.com

Bella Ayub said... [Reply to comment]

orang sungkai.. suka sungkai sbb ada hot spring boleh rebus telur..hihi

pastu rendam kaki dalam air panas tu.. suka suka ..

salam perkenalan blogger perak :)

eh!! bit zamri org tluk intan??

zaidi zaim said... [Reply to comment]

eh! kite pung orang peghak jugak lahh...