Best Ke Blog Kau ?

Assalamualaikum dan salam satu malaysia..eh..macam pembaca berita di RTM 1 pulak..he he


Pernah terselit di fikiran saya untuk berhenti dari dunia blog..kadang-kadang terselit juga rasa rendah diri segan silu bila membandingkan tulisan blog sendiri dengan tulisan blog orang lain yang saya sangat-sangat kagum dengan cara mereka menulis blog..


Ditambah dengan layout yang cantik..header yang hebat..widget yang up-to-date menyebabkan saya rasa ketinggalan dan menambahkan lagi rasa rendah di dalam diri..ditambah pula dengan isu yang kecoh sekarang blogger cantik vs blogger tak cantik demn lagi menambahkan perasaan tak gembira dalam berblog..


Masa awal-awal pembabitan blog saya cuba ikut nasihat orang-orang lama..tulis blog begitu lah begini lah..sedikit-sedikit saya cuba berubah untuk memuaskan hati pembaca..


Tapi sekarang saya sedar susah nak mengikut kehendak orang..jadi sekarang saya menulis mengikut kata hati..background header pun mengikut sedap mata memandang..pembaca yang rasa blog saya ni sekadar blog sampah busuk segala dipersila kan mengelik button pangkah di sebelah atas kanan anda..


Apa pun terjadi blog Zuhanis's Heart tetap di hati..ewahh..he he..


Blogger cantik dan kurang cantik..yang mana pilihan anda..sila jangan racist :p

11 Heart Beats:

Novelgurl said... [Reply to comment]

y cntek hee~..tp y tak cantik kalo sdp mate memndng jadi cntek gak ;

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ahaha..suka tengok orang cantik juga..

eesyaheera said... [Reply to comment]

aku mmg suka tgk blogger cantik. tp kalau cara penulisan dia ataupun blog dia berserabut aku tak follow jugak :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ee : betul2..aku sokong..hehe

cHempaka dewi said... [Reply to comment]

blog yg cantik je slalu ramai org..hish!

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

chempaka dewi : kan2..racist betul..huh

Indah Mulya said... [Reply to comment]

hehe..mnusia slalunye camtuh lah
nk tgk yg cantek,comel lah..
tp ak rs asal kita tulis apa yg kita suka,yg mudah phm, tak skitkan ati org len da shud b ok..
u pnye blog ni ok wat,kalo tak ok,xkn beratus org follow =)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

indah mulya : tq eh..kata2 awak menaikkan semangat saya ni..hehe..

AnisZahra said... [Reply to comment]

Hoho, saye ikot penulisan, kalau best, sy follow tak kesah la blog tu cantik ke tak. Saye racist ke? tak kann? hehehehe

Si Gadis Semasa said... [Reply to comment]

blog elok n entri cantik :)

mantoooopppppp !!!!!

echah mashuri said... [Reply to comment]

entry best dan cantik..huiiyohh..mmg org ramai la kan.
tapi entry best org xcantik..cmno tuh?