Bintik-Bintik Hitam..

Haipp..


Aku tak lah nak bercakap pasal rahsia kecantikan atau cara-cara nak menghilang kan bintik-bintik hitam ke black head kat muka ke apa.. tak ada kaitan pun dengan benda-benda tu..ha ha..


Ini nak cerita pasal tahi lalat..korang pun sure ada jugak kan..aku rasa walaupun satu korang mesti ada..cuba check sekarang tengok kat bawah dagu bawah ketiak ke mesti jumpa kot ada yang terselit-selit..


Yang dalam bulatan tu aku punya tahi lalat..ha ha..banyak ke tak tu..eh kira banyak lah kan baru bahagian bawah muka dah 4 belum masuk bahagian atas muka dengan tahi lalat yang terselindung..bilangan sebenar : RAHSIA ..hee


Tak lah berbangga sangat ada banyak tahi lalat..tapi bersyukur lah dah tuhan bagi orang kata tahi lalat tu pemanis muka..ya ke..? aku tengok muka aku kelat-kelat campur masam juga..


Orang tua-tua kata tahi lalat ni ada makna tersendiri..entah aku tak lah percaya sangat kalau korang nak tahu boleh google ke cari "rahsia di sebalik tahi lalat" mesti jumpa punya..


Apa-apa hal pun tetap tak boleh lawan ratu tahi lalat..

Kah Pah terbaikk !!

13 Heart Beats:

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

kire ko adik kak pah lah eiyh~ haha

Nur said... [Reply to comment]

sy pon byk tahi lalat2..ngeh3

Afiq Din said... [Reply to comment]

haha... yg nmpak 4... yg xnmpak bpe agaknye?

azwa_amani said... [Reply to comment]

tahi lalt itu manis....:)

zazaw said... [Reply to comment]

ahahakk
banyak nye pemanis (:

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis : dia makcik aku lah lebih kurang..ahaha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

nur : yes..satu geng..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

afiq din : oh..ada lah..rahsia..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

azwa amani :tapi sy xmanis pun..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

zazaw : ye lah ni tapi masam je muka..he he

Qaseh dalia adelia said... [Reply to comment]

banyak rahsia tahi lalay ni dear..hehe qaseh pun byk jugak tahi lalat kat muke ..lalat mane lah jaat sgt neh

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

qaseh : tu lah..sesuki hati dia je berak kat muka orang ni..hehe

Tomato Gurl's Life said... [Reply to comment]

wah byknya tahi lalat hanis..patut la manis tuannya ;)