CONTEST NAK MENANG BLOG HEADER MAKEOVER !!!

Hey orang kampung..hari ni aku macam biasa menjalankan aktiviti berblogwalking dan aku jumpa contest yang HOT gila !!


Okay diulangi HOT gila..he he..menarik lah kot bagi orang macam aku yang memang dah lama bercita-cita nak buat makeover kat blog tersayang ni tapi akibat tak tahu cara angan-angan tu terpaksa lah disimpan je dalam kefalahutak..




Kenapa aku nak makeover header dan semua rupa blog aku ni?


Sebab satu :

Tengok lah header aku tu..itu lah header tak cukup sifat orang kata..eh tapi bukan lah kurang upaya..sebab aku tak pandai membuat header macam orang lain guna photoshop lah apa lah aku buat guna Picnik je edit-edit gambar sikit lepas tu letak caption..


Yelah tengok orang lain berheader-header aku teringin juga tapi hasil nya buruk pulak..eh malu pula rasa nya..tolong lah cik Sri help me help me...-dalam nada sedih-


Sebab dua :

Aku memang dah cukup bosan dengan style blog ni dan background juga sebenarnya..bulat-bulat berwarna warni..tapi nak buat macam mana aku tak berani nak ubah atas sebab takut semua setting hilang memang aku tak reti nak kembalikan balik jadi asal..grr..so Cik Sri dah nak bagi peluang tolong buatkan full makeover..ni kira tawaran ibarat bulan jatuh ke riba lah kan..


Sebab tiga :

Bila blog bertukar imej boleh lah menarik lebih ramai pengunjung..mata diorang tak lah berbulu bila tengok blog aku ni dari dulu sampai sekarang asyik sama je..kan kan..


Sebab empat :

Serious aku kagum gila dengan artworks cik Sri..sangat cantik dan gojes..aku tengok sampai menangis sebab terlalu cantik..okay ayat tu agak hiperbola tapi ini serius..kalau dapat header satu macam tu kan bagus..he he


Sebab lima :

Sebab dah habis..juri-juri..kasi lah saya menang..please..he he


Nak tag lagi :

Afiq Din
XfatynX


Korang yang lain pun boleh join juga..nak join klik banner kat atas ni eh..


Bye !!

6 Heart Beats:

echah mashuri said... [Reply to comment]

gud luck k..lau dah cntik blog jgn lupe kite..wuwwwuwu...tetiba wt sedih..huhuh

eesyaheera said... [Reply to comment]

header cicak dan lelabah cantik gila. nnt ko ingatkan aku nak join contest ni.berbaloi kalau menang

sri said... [Reply to comment]

hai zuhanis!! thanks for joining ^^,
klaka ok ayat nak menangis tu mmg over hehehehehe... samalah kita mmg suka over2 haha.
good luck dear!! n keep in touch:D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

echah : ala..tu pun kalau menang ni..kalau tak tetap buruk lah sampai bila2..huhu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ee: okay..nanti aku ingatkan

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

sri : okay..haha ayat saje je bikin over sikit..harap2 boleh menang..ewahh.. :p