BlogLarian !

Selamat Pagi semua..


Akhir-akhir ni kecoh pasal BlogLarian ni..dah lama dah dengar pasal ni tapi sebab saya konfius tak paham nak buat macam mana jadi tak dapat nak join dulu..tak paham apa yang berlari sebenarnya..macam mana nak join..okay lampi sikit ai di situ..he he..



Syarat-syarat penyertaan :


1) Letak banner ni dan link kan ke http://bloglarian.blogspot.com/ -DONE-


2) Lengkapkan Slogan "Saya suka berblogwalking kerana...." (tidak lebih 30 patah perkataan)


Saya suka berblogwalking kerana dapat menambah kenalan maya yang semua nya kool-kool belaka..saya juga mendapat pelbagai info-info menarik sekaligus menambah ilmu pengetahuan yang ada di dada ku ini..ewahh..

-DONE-


3)
Follow Bloglarian -DONE-


4)
Tag 3 orang atau lebih rakan -DONE-


5)
sila beritahu rakan yang anda Tag melalui comment -DONE-


6)
Tinggalkan link post anda di comment entry ini bersama NAMA BLOG ANDA -DONE-


7) peserta akan di listkan ke dalam BlogLarian mengikut turutan..



8) tiada tarikh tutup buat masa ini
..


Saya nak tag lagi :

Sue-san
Kure-Kure Kecik-san
Sha-Poji-san


7 Heart Beats:

diana said... [Reply to comment]

buat entry je ke??
pastu nye nak letak kat mana??
akak masih tak paham2..

Lelaki Ini said... [Reply to comment]

besh2!
hehehe..
selamat berblogwalking!

Miss Yaty said... [Reply to comment]

gudluck..hihi

yaty ada tag contest. jom join

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/12/edit-foto-contest.html

hasrul hassan said... [Reply to comment]

Salam .. uhh lepas ni hebatlah trafik kat blog ni yer...

http://hasrulhassan.blogspot.com

Seri said... [Reply to comment]

good luck

Kong Hwang Sing said... [Reply to comment]

terima kaseh =)
http://KurekureKecik.blogspot.com

Cik Tom said... [Reply to comment]

cik tom pun join..no 32...hehe