contest - bilangan paling RAMAI dlm satu gambar

Tq Miss Jayne tag ai tuk contest ni..and laju je ai join..he he..




Dan saya mempertaruhkan gambar ini :


sila klik untuk tumbesaran


Ini gambar tak silap saya bersama budak-budak satu batch waktu kami Form 1..semangat je bergambar depan dewan besar ramai-ramai ni..he he


Gambar sangat halus kan..saya yang dalam bulatan tu..nak tengok jelas lagi zoom lah banyak-banyak..kot nampak jelas pulak muka saya tu..


Saya kira-kira kalau tak silap ada 140 orang rasa nya..kalau silap pun kurang atau terlebih satu kot..kecik sangat kot sampai mata saya jadi ilusi optik sikit..he he..


Untuk contest ini..saya nak tag lagi :

Anis Izyan
Miss Yaty
Azfar Hani


Ramai-ramai jom join contest ini...klik je banner kat atas ni kalau berminat eh..


Tata !!

26 Heart Beats:

jayne said... [Reply to comment]

wahhh... lg byk dia punya. hehe.. kalah la jen kalo mcm neh. :P papepon, gud luck ye! :)

Cik Gallus Gallus said... [Reply to comment]

mak oii ramainye

cacing said... [Reply to comment]

haish... tgk gambar dia pun dah tau takde chance nak menang.... selamat berjaya =)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

jayne : godek2 gambar terjumpa yg ni letak je..hehe..gudluck tok jayne juga :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cik gallus gallus : ramai gak lah.hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

cacing : haha.ade rezeki termenang lah kot..ngee

Bayu Kenangan said... [Reply to comment]

semoga berjaya...

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

bayu kenangan : terima kasih eh :)

echah mashuri said... [Reply to comment]

perghh...ramai nyeee..heeee

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

heeeyy you~~~
i nak cari mane gambar ramai2 ni you~~
awww
haha
thanks zuhan

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

echah : satu batch memang ramai kot..hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis izyan : ada punye you godek2 gambar dlm laptop mesti jumpa..he he..

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

gila babeng nie. aku amek gambar batch jugak kang.haha

Lina_Lin said... [Reply to comment]

awak,cnfirm menang

hehehe..ramai gler..

babykristal said... [Reply to comment]

mak aii...ramai giler..kalah lar i lepas neyh..hukhuk ;)

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

eeiiyy youu~~~
i tag u pulak
pg terjah blog i you~~
haha
i tgh gila contest nie

Miss Yaty said... [Reply to comment]

thanks zuhanis :)

terus nak update entry ni..hihi


gudluck taw :)

Pinky Pixie said... [Reply to comment]

ramainya!

gd luck dear~

Miss Yaty said... [Reply to comment]

gudluck :)

yaty dah siap entry ni..

jom join contest greatest smile.
yaty ada tag zuhanis.

http://sophisticatedgirllife.blogspot.com/2010/12/looking-great-smile-2010-contest-by.html

:)

Cik Tom said... [Reply to comment]

good luck hanis!!banyak giler tue org dalam pic tue...huhu

micky eyqa said... [Reply to comment]

wah nie mmg btul2 rmai nie..

sYaFiQaH said... [Reply to comment]

da kompem2 la ko mng anis..hahaha...

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ღ TeRU²bOzUღ : haha..letak gak lah weh..boleh menang ni..

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Lina_Lin :ha ha..harap2 menang..hee :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

babykristal :ala xpe sy pun cube je entah menang ke tak ni kan..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Miss Yaty :hee..same2.. :)