TAK NAK Cakap Pasal Result !

Setiap kali budak-budak UiTM punya result nak keluar mesti aku rasa satu dunia kecoh..ha ha..aku tengok U lain keluar result relaks-relaks je..ye lah tengok lah budak UiTM berapa ramai satu Malaysia ni..dan ofcos lah line nak check result tu bizi nak mampus bila seluruh umat UiTM nak check result pada waktu yang sama..grr..


Dan tahun ni bila UiTM dah tukar sistem kot aku rasa jadi dia hantar result melalui emel kepada semua pelajar..oh kan bagus begitu..tak perlu lagi berebut-rebut nak masuk server guna online lagi kan..he he..


Ai punya result ??

emm....emm..emm..


Tak lah sebagus mana..cukup-cukup makan je ai serious jatuh teruk tergolek-golek sem ni..grr..tu lah salah sendiri jugak sebenarnya bermalas-malasan di awal sem bermati-matian di hujung sem..padan muka yuu..


Tak pelah..dah bersyukur sangat sebab ai pass semua subjects..alhamdulillah.. :)


Anyway congratulation kepada semua student UiTM..he he..to Dean List students..korang memang hebat !!



22 Heart Beats:

- GC - said... [Reply to comment]

haha. teringat masa dulu2, kalau result nak kuar, memang sumpah cuak. perkara no. 1, harap2 jgn repeat paper. haha.

eesyaheera said... [Reply to comment]

congrats sebab kita lulus pharmacognosy! :D

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

GC : haha tu lah..cuak gila kot..btl2 doa lulus semua je xsgp repeat paper lagi..huhu

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ee :congrats juga :)

zazaw said... [Reply to comment]

thee me too . result tak lame lagi nak kua daaahhh ..
tak nak repete :/ cuak sehhh

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

zazaw : goodluck eh..xpe awak mesti boleh pass punya..hehe

Cik Gallus Gallus said... [Reply to comment]

nasib baik pass.
syukur ;D

AiDa AzRyN said... [Reply to comment]

ayabas! ;D

Lianna Umar said... [Reply to comment]

congrats!<<jiran group 77..BlogLarian..

Amirrah Zawani said... [Reply to comment]

result i pun agak mengecewakan..
takpa lah kita dah buat yg terbaik kan.. :)

echah mashuri said... [Reply to comment]

nasib baik lulus semua dah syukur dh..hehe..;)

Firdani said... [Reply to comment]

same la kite..hehe
try our best next sem ya :)

* pape uitm mmg best..cuti sakan..huhu

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

student uitm suka kecoh ek.. tak tahu pulak.haha

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Cik Gallus Gallus : nasib baik je kot..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

AiDa AzRyN :tq2 :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Lianna Umar :tq jiran..he he

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Amirrah Zawani : tu lah sedih gak kan tp redha je lah..try lagi next sem :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

echah mashuri :aah..lulus semua bersyukur sgt dah..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Firdani :yeh..gigih2 next sem..ye ke nanti gigih betul2 ni..he he

btl2..sakan cuti ni..yihaa :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Tapak Kaki: kecoh lah..ha ha :p

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

congrats weh =DD

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

ღ TeRU²bOzUღ : congrats ?huhu..tq2..