Edit Foto Contest..

Thank you Miss Yaty tag saya untuk contest yang dianjurkan oleh cik Qaseh ni..saya berusaha juga lah mengedit gambar walaupun hasil nya mengarut dan entah hapa-hapa..he he..



Gambar asal :


Gambar selepas diedit :


Ni lah gambar masa ai pergi Paris minggu lepas..memang cantik betul Eiffel Tower tu..ai sempat bergambar depan menara Eiffel..serious sejuk masa tu nasib baik ai pakai topi..scarf dengan gloves..


Demn..gambar ini menunjukkan angan-angan aku tinggi menggunung kan sedangkan pijak Paris pun belum pernah lagi..he he..gambar ini memang kelakar lepas tu aku rasa poyo pun ada..biar lah..nak berangan sekejap..hee :p


Nak tag lagi :

AfiqDin
Miss Jayne
Miss Firdani
Muaz

10 Heart Beats:

jayne said... [Reply to comment]

awww... tag jen balik ye. hehe.. okeh, nnti jen join. semuga bejaya je.ganbate!! ^^

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

okey..sama2..hehe

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

walllaaaahh~~~~
love paris
i love london

Qaseh dalia adelia said... [Reply to comment]

salam singgah ..tq juin n gud luck ye

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

anis : loh tu berangan je kot weh..hee

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Qaseh : same2..rasa2 ada can ke menang ni..huu

nazirulhazwan~ said... [Reply to comment]

fuh, samapi paris tu.hehe

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

nazirulhazwan :aha.tu lah..perasan je lah ni :p

Cik Tom said... [Reply to comment]

good luck!!

zetty said... [Reply to comment]

woww..bile g paris ni best2 hahah :P