Pasal Resume Pulak..

Semalam tengah sibuk aku online tiba-tiba hp berbunyi..tengok-tengok nombor rumah..siapa kol aku tengah-tengah hari ni..


Ceh sekali angkat lecturer yang kol daa..terkejut cipan aku sekejap ingat dia nak attack aku kenapa aku habis praktikal awal..grr..


Rupa-rupa nya dia suruh emel kan resume untuk latihan industri sebab dulu aku apply dekat Hovid..Hovid famous woh dalam industri ubat-ubatan ni jadi aku memang teruja lah kalau dapat buat praktikal kat sana seronok juga ni..ha ha..


Yang masalah nya sekarang aku tak ada gambar ic nak bubuh dekat resume ni..jenuh cari ni tak jumpa-jumpa jugak..jadi aku nak tanya lah kat orang-orang yang pakar dan pro..


PENTING ATAUPUN WAJIB TAK LETAK GAMBAR DALAM RESUME ?


Resume kena submit hari ni..haih..

13 Heart Beats:

Zara Affendi said... [Reply to comment]

Salam n gud morning..

Pengalaman zara wajib n penting tu! huhu. ^_^ gudluck!

HaNTwO said... [Reply to comment]

penting dan wajib......kalo tak letak gambo tu umpama berstokin tapi kasut tak pakai... :)

Cik Gallus Gallus said... [Reply to comment]

saya ni pelajar la..jadi tak tau penting ke tak

tapi hari tu tgk resume mak sedare kena ade gmbr katenye

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

zara :salam n good morning jugak..

penting eh..so kena cari jugak lah ni..tq eh.. :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

hantwo :ye ke.penting betul tu..sy letak ni..tq eh :)

zuhanismohamed said... [Reply to comment]

Cik Gallus Gallus : tu lah sy pelajar gak ni tu baru first time kena wat resume xreti..ha ha..

letak eh..ok2..tq eh bagthu :)

AnisZahra said... [Reply to comment]

I dah belajar, kena letak..baru vavavoom.. heee :)

zazaw said... [Reply to comment]

thee
abang zazaw pun
tengah gila tu
buat resume
dan cari gambar
HAHA

Fatihah nasiha said... [Reply to comment]

teha crop je gmbar mane2... pastu letak kat word tuh... resume plak edit2 sket yg bel sem3 punye

echah mashuri said... [Reply to comment]

letak gmbr edit2 kasi cun dear!Huhuh..
rasenya pnting kot.hee

Tapak Kaki said... [Reply to comment]

resume ni tak ada format yang tetap.. ada memacam style.. better letak gambar ang.. mana tahu dorang berkenan ke.. terus hambek ang kerja kat situ nanti..hehe

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

ffuyoo!!!
hovid sioott
hahaa

Cik Tom said... [Reply to comment]

wajib tau hanis.kena masukkan..