This Year..In Great Detail ..


Cepat sungguh masa berlalu kan..tup tup esok dah masuk tahun 2011..eh lupa nak kata congrats kepada team Malaysia sebab menang kelmarin..he he


Okay..berbalik kepada soalan di atas..ini bersangkutan dengan 30 Days Project aku tu lah..he he..aku tak nak lah cakap dalam great detail..aku nak cerita gila-gila pun kisah hidup aku ni aku tak rasa orang teringin nak baca kan..aih


Gula-gula manis :


a) Aku memang jarang pergi holiday..and holiday bersama besties akan menjadi perkara yang paling manis untuk dikenang sepanjang hayat..he he..


Pulau Pangkor's momento


Tour to KL with Hop On Hop Off Bus


b) Annual Dinner dengan tema Masquarade Party yang dikendalikan oleh my batch..percaya lah ia sangat berjaya..he he




c) Four of my class mates dah berjaya melangsungkan perkahwinan dengan pasangan masing-masing tahun ni..tahniah semua..tapi satu je yang aku berjaya attend..satu kelas ada 91 orang tolak 5 orang dah kahwin masih ada 86 yang belum kahwin..lepas ni turn siapa pulak eh..ha ha


Amin's wedding :)


d) My family berjaya membuka homestay pada tahun ini..tak percaya ? klik SINI..he he


e) Result terbaik setakat ini ialah pada semester 4 tahun ini..tak lah sampai 4.00 aku tak lah bijak sangat kot..cukup lah setakat 3.X7 :p


f) Last..aku menubuhkan blog ini pada tahun ini..dan aku dah belajar banyak benda sejak aku memulakan aktiviti berblogging ini..he he


Gula-gula masam campur pahit :


a) Ia sangat teruk bila teringat masa belajar Pharmacognosy last semester..tension tension tension..itu je word yang sesuai untuk subject itu..


b) Practical was not going very well..i don't know why..aih :(


c) Telinga tersumbat dua minggu memang satu situasi yang tak menyeronokkan..ha ha


Ternyata benda manis lebih banyak dari yang masam..he he..eh sebenarnya tak pun tapi masa aku tulis entry ni tak tahu kenapa aku boleh lupa semua perkara pahit..grr..


Dah Habis !!

8 Heart Beats:

Seri said... [Reply to comment]

selamat tahun baru masihi

echah mashuri said... [Reply to comment]

epy new yeae zue^^

Cikbelog said... [Reply to comment]

kawan saya pun dah ramai yang kawin.bila ntah saya nak kawen.haha ;p

Anis izyan Abd Rahman said... [Reply to comment]

hahahaha
aku tahu mane aku dalam gambar pangkor tuh
damn! obvious betiul kan~ haha

zetty said... [Reply to comment]

aduh!tp kalo telinge bisul lg merana oo huhu

CIK TOM said... [Reply to comment]

cntknye tema dinner tue..mystery!!

slmt tahun br ye yunk!

zaira said... [Reply to comment]

gambar masquerade tu lawa!

ღ TeRU²bOzUღ said... [Reply to comment]

Happy New Year Anis :)